Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Idolbilder förändras

Skrivet av den 3 maj, 2008 i Svammel

När jag var tonåring hängde Tompa Cruise inramad på min vägg över sängen. Han var den oåtkomlige drömmannen, sucktobjektet. Ja mamma mia honom skulle jag ha! Men åren går och dreggelobjekten byts ut.

Jag har länge varit lite sugen på Fredrik Lindström mmmm Vilken mumsig liten godbit, kanske inte den idol och drömman man kommer att tänka på om man följer gamla flickmodellen men han har något som lockar mig i alla fall. Min senaste ”crush” är Joacim Cans som väl passar lite mer in i idolbilden rockkille som han är. Det lustiga är att jag nog inte hört en enda Hammerfall låt. Jag har dock sett honom i intervjuer och några glimtar från Körslaget (M avskyr körslaget så det går inte att följa, då mår han dåligt). Så här skulle det med andra ord kunna se ut hemma hos mig om jag fortfarande hände mina idoler på väggen. Fast Tompa var ju singel då det bagav sig. Fredrik är gift och Joacim sambo. Skit jag går nog och river ner idolbilderna i alla fall!

Idoler 2008

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Idolbilder förändras”

 1. Det här sa Linda den 3 maj, 2008 klockan 22:50 1

  Fredrik kan jag skippa. men Cans… jepp… har ALLA hammerfall skivor – även singlar. Och har sett dom live ett par gånger. i dagsläget är dom helt klart sveriges bästa band.!

  på 80-talet hängde däremot bilder av Joey Tempest. Hela mitt tonårsrum var tapetserat mer Joey och Europe. Han var mitt dreggelobjekt. Åh tänk bara att få sjunga duett med honom… shit…

  Idoler är ganska viktigt, tror jag.. även i vuxen ålder. Även om man inte blir lika besatt av dom som när man är mindre. Men man måste nog ha nåt att se upp till tror jag, att beundra…

  (en parentes.. Bus är döpt efter sångaren i ett annat metalband (från tyskland) jag ”beundrar”… inte hans tilltalsnamn, men andranamn.. han vet inte om det än, men tids nog får han väl reda på det!)

 2. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 9:43 2

  Linda: Då behåller jag Fredrik för mig själv 😉
  Ja just det du kan ju sjunga, det kan inte jag. Eller jo jag kan sjunga, det kan ju alla men inte så vackert 🙂

 3. Det här sa Linda den 4 maj, 2008 klockan 9:58 3

  Vi bor inte i hus, men grillar jämt ändå på somrarna. Har så fin uteplats på baksidan av vårt hus.. eller för all del.. även på framsidan. Men där är det så mycket nyfikna grannar eftersom det är tre hus som står som U-format. Då ser ALLA när man är ute. och dom bryr sig. Baksidan är bara mot ”vårt” hus och där är det dessutom ingen annan än vi som är ute— nånsin. Så vi har liksom pinkat in vårt revir där. Vi solar, grillar, leker, äter, myser, badar (ja inte vi, men bus) på somrarna där…

 4. Det här sa Camilla den 4 maj, 2008 klockan 12:12 4

  Hm… ingen av de männen var i min smak, så de får du behålla för dig själv. Tror att vi i alla fall delar E-Type va?
  Hur går det med ditt boende? Ursäkta att jag tjatar, men jag hoppas verkligen att det löser sig för dig – det är väl inte långt kvar nu annars? Måste du flytta hem till mamma?
  K R A M!

 5. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 15:09 5

  Linda: Ni verkar ha hittat en perfekt lösning. Lyllos!

  Camilla: Japp E-type bara för att han är så himla läcker 😉
  Mitt boende vågar jag inte prata om. skulle varit utflyttad den 1 maj, men det bestrider vi och har fått rådet av advikaten att inte flytta. Så här sitter jag nu och är toknervös så att magsyran flödar och jag är ständigt lätt illamående. Men det lär visst inte vara över innan den feta damen sjunger…

 6. Det här sa Carina den 4 maj, 2008 klockan 16:59 6

  Åhh nej, ingen av dem är nå´t som får mig att gå igång,
  Cans är grymt mysig men inte på deeet sättet som
  Persbranth inte 🙂

 7. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 18:04 7

  Carina:
  Ja jag skulle också gärna testat den där ”filmkyssen” Renée Nyberg checkade.

 8. Det här sa Josefine den 4 maj, 2008 klockan 18:26 8

  Cans i all ära men han är oerhört dryg och snobbig som person så det är ingen person jag skulle sätta upp på väggen. 😛
  Fast han är rätt fin att titta på.

  Var ett äkta Hammerfall-fans innan men tyvärr drog Cans ner dem ganska så rejält.

 9. Det här sa Cia den 4 maj, 2008 klockan 18:57 9

  Josefine: Ahhh tänk vad bra han lyckas dölja det i TV- och i tidningsintervjuer. OK Camilla och jag gillar ju E-type så får väl hålla mig till honom har inte koll på om han e singel eller om han är dryg som person… Jag vill bara ha odryga singlar som dreggelobjekt på väggen 😉

 10. Det här sa Camilla den 4 maj, 2008 klockan 20:35 10

  Jag håller tummarna för dig!
  Kram!