Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

HjÀlp! men inte av Room service tack

Skrivet av den 19 mars, 2008 i Inredning

5 minuter in i Room service och jag har fÄtt panik av att tvingas lyssna pÄ ADHD-dagisdesignern Jon. Brrr jag fÄr rysningar. Hade hoppats pÄ ett bra och kul avsnitt men vad tÀnkte jag pÄ egentligen? Ska kanske ta ett varmt bad istÀllet lite mys hade jag ju liksom hoppats pÄ. Jag vet redan att det kommer bli fÀrgkombinationer som kan ge en fullt frisk mÀnniska epilepsi. Varför i hela friden tillÄts han hÄlla pÄ? Hur vÄgar nÄgon lÀmna ut sitt hem till honom? Inte ens ett par bestÄende av tvÄ stabila lite mer jordnÀra hantverkare lyckas liksom balansera galningen. NÀ ner till butiken och handla lite dricka och sedan krypa ner i badet istÀllet. Jag som brukade tycka att det var bÀsta inredningsprogrammet.

Jag Àr upprörd!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “HjĂ€lp! men inte av Room service tack”

 1. Det här sa Carina den 19 mars, 2008 klockan 20:56 1

  Men vet du jag började ocksÄ titta men blev sÄ
  upprörd över hans skrikiga sÀtt att jag sappade
  bort honom, grĂ€sliga mĂ€nniska!! 👿
  Inte nog med det, han har ju dÄlig smak ocksÄ!
  Ha nu en underbar pÄsk med massor med god mat
  och dryck, kram Carina

 2. Det här sa MiaMaria den 19 mars, 2008 klockan 21:41 2

  Hej!

  Har tyvĂ€rr inte denna kanal men jag tĂ€nka mig hur det blev…..förtĂ„r inte hur det kan gĂ„ till egentligen vad tĂ€nker de pĂ„. Men smaken Ă€r ju som baken….

  Glad PĂ„sk!
  Miamaria

 3. Det här sa Cia den 19 mars, 2008 klockan 22:22 3

  Carina: Skönt, för jag trodde jag var ensam om att fÄ myror i kroppen av att se elÀndet och var en intollerant bitch.

  MiaMaria: Just idag var det inte tyvĂ€rr, glĂ€ds Ă„t att slippa fundera pĂ„ det 😉

  Glad pÄsk till er bÄda!

 4. Det här sa Kirsi den 20 mars, 2008 klockan 16:40 4

  Jag hĂ„ller absolut med dig.. det sĂ„g hemskt ut rummet.. han som bodde dĂ€r ville ju inte ha sĂ„nt rum han ville ha mer harmoniskt rum.. det dĂ€r blev ju stelt som bara den…

 5. Det här sa Cia den 20 mars, 2008 klockan 17:47 5

  Kirsi: Ja det var ju ett hĂ€rligt rum frĂ„n början. Sen ska det byggas bara för att byggas… NĂ€ nu mĂ„ste jag slĂ€ppa detta annars blir jag irro igen.