Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Teaser

Skrivet av den 16 mars, 2008 i Webbdesign

Smygtitt pĂ„ Stafis.seÅterigen har jag ignorerat bloggen nĂ„gra dagar. Den tid som tillbringats vid burken har anvĂ€nts till att bygga dummien till sidan jag berĂ€ttade om för att par inlĂ€gg sedan. Inte alltid lĂ€tt att tillfredstĂ€lla kundens alla önskningar.

SÄ som speglingseffekter, svart/mörkt (Jag tycker mörka sidor Àr svÄra att jobba med), undermenyer, stilren mm. Jag hoppas och tror att jag fÄtt med varenda en av önskningarna. fast det vet jag ju inte före han sagt sitt.

Bara att hĂ„lla tummarna 😉

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Teaser”

 1. Det här sa Carina den 17 mars, 2008 klockan 7:21 1

  Men vilket jobb du lÀgger ner pÄ sidan,
  skulle tippa att den blir lika snygg som de andra
  du gÀr trots att det e svart bakgrund!

  Ha en bra dag, kram Carina

 2. Det här sa Louise den 17 mars, 2008 klockan 13:16 2

  Ha en bra dag! :)♄

 3. Det här sa Linda den 17 mars, 2008 klockan 16:06 3

  LÄCKERT. Vad duktig du Ă€r.. blir ju avis! Jag vill ocksĂ„ kunna sĂ„nt!

 4. Det här sa Camilla den 18 mars, 2008 klockan 21:33 4

  Jag tycker att du Ă€r riktigt trĂ„kig dĂ„ du hĂ„ller pĂ„ med dina andra projekt… 😉
  Hoppas att allt Àr bra och att ni inte har fÄtt för mycket snö i Stockholm.
  Kram, kram!

 5. Det här sa Cia den 18 mars, 2008 klockan 23:13 5

  Carina: Nja det Ă€r fortfarande ”bara” en dummie.

  Louise: Tack önskar dig detsamma.

  Linda: Jag pluggade visserligen ihop till grunden. Men allt det jag kan idag har jag lĂ€rt mig tack vare att jag ”Lekt” med MySecretWinodw under 7 Ă„rs tid. Testat nya saker hela tiden.

  Camilla: Jag kan tyvÀrr inte skylla min tystnad enbart pÄ detta projekt. Jag har haft det jag kallar nÀsmens igen. Snön den kom och gick skulle man kunna sÀga, men det var vackra fluffiga flingor som föll ett tag.

 6. Det här sa Louise den 19 mars, 2008 klockan 11:47 6

  Tack desamma gumman 🙂
  Hoppas att allt Ă€r bra med dig idag! 🙂