Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kinky kitties

Skrivet av den 21 mars, 2008 i Kattifnattarna

KisseleksakFör nÀr piskan Äker fram ja dÄ vill de leka! Kattifnattarna alltsÄ. Kissarnas favoritleksak var lÀnge bara ett svart snöre som kunde hittas i matskÄlen, badrummet eller i en sko etc. Sen skaffade jag en dressyrpiska som ju har ett kort snöre i toppen. Jo den var ju kul men allra roligast har den blivit nu nÀr jag kombinerat de tvÄ. Vilda race startas och Pympen kan springa i cirklar efter det snurrande snöret tills hon blir sÄ yr att hon mÄste sÀtta sig. SÄ om ni har egna pervokissar rekommenderar jag denna leksak.

Whip me beat me!Har era kissar nĂ„gra favosar? NĂ€r Olympia var mindre gick hon och samlade ihop garnbollar och la i en hög. Faktiskt Ă€r de lite lustiga pĂ„ det sĂ€ttet. oftast brukar ju leksakerna ligga dĂ€r de tröttnar pĂ„ dem men ett tag hade jag en ”leksakskorg” och Nicke brukade ta med sig det han tröttnat pĂ„ lĂ€gga tillbaks det och vĂ€lja nĂ„got nytt. Han har blivit slarvigare med Ă„ren 😉 Nu stĂ„r han ibland och vĂ€ljer men det Ă€r sĂ€llan han lĂ€gger tilbaks nĂ„got pĂ„ sin rĂ€tta plats.

Skofetish har de ocksÄ, de gillar att sticka nosen i mina skor. Nemo (Min Ànglakatt) han kunde sova med nosen lÄngt inne i skorna, gympadojor var den absoluta favoriten.

5 har sagt sitt

Tags: , ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kinky kitties”

 1. Det här sa Linda den 21 mars, 2008 klockan 9:50 1

  Haha… vilka kissar du har. Du fĂ„r vĂ€l skaffa dom en lĂ€dertröja eller nĂ„t ocksĂ„! Eller du sjĂ€lv kanske Ă€r lĂ€derklĂ€dd nĂ€r du svingar piskan för dina katter? 😉 😯 😛

 2. Det här sa Cia den 21 mars, 2008 klockan 10:02 2

  Linda: VaddĂ„ lĂ€dertröja? De har ju pĂ€ls som ingen djurrĂ€ttsaktivist i vĂ€rlden kan klaga pĂ„. De kan stolt fjompa runt i vĂ€rsta lyxfetishförpackningen dagarna i Ă€nda. Hade jag inte haft grannar att ta hĂ€nsyn till hade jag gĂ€rna klivit runt i skyhöga klackar hela dagarna i alla fall. Och det hĂ€nger ett par skinnkjolar i garderoben 😉 .

 3. Det här sa louise den 21 mars, 2008 klockan 14:11 3

  Tack (:

  Ja desamma, jag hoppas att allt Ă€r bra med dig (:♄

 4. Det här sa diana den 21 mars, 2008 klockan 19:25 4

  Min lilla Tindrababe har en lĂ„da för sina leksaker och ja hon stĂ€dar. Lustigt beteende. Tigerdude skulle dĂ€remot aldrig nedlĂ„ta sig till sĂ„dana kvinnligheter. 🙄

 5. Det här sa Cia den 21 mars, 2008 klockan 19:39 5

  Louise: Japp hÀr Àr det bra. Har varit regisör till action rulle idag. funderar ocksÄ vidare pÄ frÄgan du stÀllde pÄ din blogg .

  Diana: Nicke Ă€r ju den som stĂ€dar mest och han Ă€r vĂ€ldigt ”otjejig”