Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bygglov

Skrivet av den 4 mars, 2008 i Svammel

Kitchen AidJorĂ„sĂ„att… Matte i bygglov mĂ„ ha svĂ€rmande kvinnor mitt i livet dregglandes i klasar efter sig, men jag Ă€r nog lite mysförĂ€lskad i Willy. Fast visst passade Matte krypandes pĂ„ alla fyra med en sadel pĂ„ ryggen *flinar*. Jag undrar bara lite vad som finns pĂ„ apoteket mot skavsĂ„r i öronen om man spenderar för mycket tid med Willy. Jag tror jag skulle tĂ„la en hel del dock. Om Willy kommer hem och fixar lite  hos mig sĂ„ lovar jag att baka kanelbullar till fikat, alldeles sjĂ€lv! Kanske tur att det inte lĂ€r bli aktuellt för dĂ„ mĂ„ste jag nog investera i en degblandare. För Ms gammla visp törs jag inte lĂ„na, har ju redan mördat hans första.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bygglov”

 1. Det här sa Carina den 4 mars, 2008 klockan 22:07 1

  Willy Ă€r ju bara sĂ„Ă„Ă„Ă„ mysig 😀
  Minns att han fÀr lÀnge sedan var med pÄ Aschbergs program
  dÀr de försökte para ihop honom med div olika kvinnor.
  Hur det gick minns jag dÀremot inte!

  Klart att blondiner Àr lika smarta som andra,
  kanske till och med mer 😆
  Kramelikramen Carina

 2. Det här sa Cia den 4 mars, 2008 klockan 22:15 2

  Carina: Se dĂ€r ytterligare en blondin som fallit för Willys charm! 😉

 3. Det här sa Camilla den 5 mars, 2008 klockan 11:24 3

  Alla tre programledarna Ă€r sĂ„Ă„ mysiga i det programmet tycker jag, alla har sin charm – Ă€ven Willy. Jag sitter med leende upp till öronen under hela programmet. 😀
  Kram, kram!

 4. Det här sa Cia den 5 mars, 2008 klockan 11:47 4

  Camilla: Jo visst Ă€r de en dynamisk trio. Första sĂ€songens inredare höll dock pĂ„ att fĂ„ mig att bojkotta programmet. Och OK dĂ„ jag erkĂ€nner, jag skulle inte heller ha nĂ„got emot att slĂ€ta av Matte… som sĂ„ mĂ„nga andra kvinnor i Sveriges avlĂ„nga land.