Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tallriksmodellen = No no!

Skrivet av den 3 mars, 2008 i Svammel

MonterJa happ! sÄ var man hemma dÄ, har varit totalt trasig under helgen. Mentalt och fysiskt slut och sÄ Äkte jag pÄ mitt första ryggskott. Sitter fortfarande och grinar illa om jag rÄkar sitta minsta lilla fel. Fick ju riva hela montern vilket tar en del nÀr man redan Àr ganska mör. Jo jag har photoshoppat bort företagsloggan men ett litet hm fÄr ni kanske över vad jag jobbar med.

SĂ„ hur var tyskland dĂ„? Jo varmt och vĂ„ren var verkligen pĂ„ vĂ€g ingen ytterjacka behövdes. TyvĂ€rr kan jag inte sĂ€ga sĂ„ mycket mer om DĂŒsseldorf dĂ„ jag bara sĂ„g lite i 220 km/tim pĂ„ motorvĂ€gen mellan hotellet och mĂ€ssan. Tyskt kĂ€kBantar man sĂ„ Ă€r tyskland inget vidare alternativ vill jag bara pĂ„peka. Första kvĂ€llen tĂ€nkte jag att jag skulle ta nĂ„got lĂ€tt med mig upp pĂ„ rummet sĂ„ jag bestĂ€llde en club sandwich och fick upp ett upplĂ€ggningsfat med friterade potatisklyftor och bjĂ€ssemackor med karaktĂ€ristiska silversvĂ€rd. Jag tror portionerna egentligen Ă€r berĂ€knade för 2-3 personer. Jo jag borde ha fotat. Bjuder istĂ€llet pĂ„ en bild frĂ„n nĂ€r vi var ute och kĂ€kade wienerschnitzel som var sĂ„ stor att de delat den i tvĂ„ delar för att den inte skulle hĂ€nga utanför tallriken. Visst fick man sallad ocksĂ„, men jag rekommenderar inte tallriksmodellen i Tyskland.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tallriksmodellen = No no!”

 1. Det här sa Carina den 3 mars, 2008 klockan 14:53 1

  Inget för mig dÄ alltsÄ som Àter gi (trött pÄ skiten)
  sen massor med veckor tillbaka och ynka 3 kg sedan 🙁
  Undrar bara vad jag gö för fel!!!
  Kul att du Àr hemma igen Àven om det Àr en
  smula ”sleten” Cia dĂ„ 🙂
  Kramkram Carina

 2. Det här sa Cia den 3 mars, 2008 klockan 15:54 2

  Carina: Jag misstĂ€nker helt enkelt att du gör allt rĂ€tt enligt GI-metoden, MEN att Gi-metoden inte Ă€r den bĂ€sta! Jag tror mer pĂ„ balanserad kost och regelbunden motion. SjĂ€lv har jag missat det dĂ€r med motion 😉 Det Ă€r ju sĂ„ trist!
  Körde viktklubb.se det kan jag rekomendera. LĂ€tt att konvertara sin vanliga mat etc. Separerade frĂ„n M för ett och ett halvt Ă„r sedan och dĂ„ slarvades det igen …

  Men Àr man motiverad som du sÄ tror jag definitivt det Àr en supermetod.

 3. Det här sa Jes den 4 mars, 2008 klockan 10:32 3

  😀 Kul att hitta till din hĂ€rliga blogg! Kommer gĂ€rna tillbaka! Kram Jes

 4. Det här sa Camilla den 4 mars, 2008 klockan 16:49 4

  Ă…Ă„Ă„, helt plötsligt började jag lĂ€ngta som sjutton efter Tyskland. Vi har som tradition att stanna i ett stĂ€lle som heter Malcholw och Ă€ta deras stooora, goda wienerschnitzel pĂ„ somrarna dĂ„ vi Ă„ker söderut. De Ă€r precis sĂ„ dĂ€r stora och goda som pĂ„ din bild. Mums!
  Tyskland och tyskarna Àr trevliga tycker jag, de har lite dÄlig klang i svensk-öron, men vi har bara kommit i kontakt med trevliga tyskar dÄ vi rest.
  K R A M och vĂ€lkommen tillbaka till bloggen! 😆

 5. Det här sa Cia den 4 mars, 2008 klockan 21:27 5

  Jes: vad kul att fĂ„ besök av nĂ„gon ny som trivs ”hos mig”

  Camilla: Mmmm de dÀr schnitzlarna var faktiskt oförskÀmt goda. Inte alls om nÄgon schnitzel jag fÄtt nÄgon annanstans!