Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vart Àr tidstjuven?

Skrivet av den 27 februari, 2008 i Svammel

Hur kan det komma sig att helt plötsligt Ă€r 15 minuter lika lĂ„nga som en timme? Vi Ă€r tre kvar pĂ„ mĂ€ssan och just nu fördriver vi tiden med att kasta ”barnpil” ni vet en sĂ„n dĂ€r piltavla med magneter. SjĂ€lvklart Ă€r jag bĂ€st 😉 SĂ„ killarna vill helst inte ha mig med. hmmm nĂ€ riktigt sĂ„ illa Ă€r det vĂ€l inte men nu har jag ett par minuter att kladda ner nĂ„gra rader.

Killarna fnissar som smÄ skolflickor, sÄ vi börjar bli vÀldigt trötta. BlÄsorna Àr kvar sÄ jag gÄr fortfarande i strumplÀsten. I en monter brevid oss har de illgröna gympadojor som exempel för hur deras hyllor kan anvÀndas. Funderar starkt pÄ att gÄ att tigga till mig ett par. Det skulle vara lÀckert till min i övrigt svarta trista mundering, NOT! men lite lagom galet skulle det vara.

Lillkissen sitter visst vid ytterdörren och skriker, hon Àr helt klart inte nöjd med att jag Àr pÄ vift.

 Som ni mÀrker hÀnder det inte mycket av vikt sÄ jag Äterkommer nÀr jag Àr tillbaks pÄ banan igen.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vart Ă€r tidstjuven?”

 1. Det här sa Linda den 27 februari, 2008 klockan 17:49 1

  Tidsjtuven dyker upp snart… det Ă€r ju fredag snart sĂ„…

 2. Det här sa Cia den 28 februari, 2008 klockan 16:55 2

  Linda: DĂ„ ska jag be honom dra Ă„t h-vete! PĂ„ ren svenska…

 3. Det här sa Camilla den 28 februari, 2008 klockan 17:49 3

  VĂ€lkommen hem!
  NĂ€sta gĂ„ng du Ă„ker pĂ„ mĂ€ssa, packa ner ett par av alla dina flip-flops… :mrgreen:
  Kram!

 4. Det här sa Cia den 28 februari, 2008 klockan 19:07 4

  Camilla: Ticke tack!
  Jag har redan talat om för min VD att nĂ€sta gĂ„ng tĂ€nker jag har bekvĂ€ma klĂ€der och skor. Det tyckte han var en bra idĂ©, faktiskt nĂ„got han sjĂ€lv tĂ€nkt pĂ„. Flippisar hade varit utmĂ€rkt men kanske lite för bekvĂ€mt 😉

 5. Det här sa Charlotte den 29 februari, 2008 klockan 15:29 5

  Har du lust finns det en ny tĂ€vling hos mig, med hemligt pris – gissa och vinn!
  Trevlig helg!

 6. Det här sa Camilla den 2 mars, 2008 klockan 21:26 6

  GĂ€sp! Är du kvar i Tyskland eller har du bara annat för dig?
  Miss you!
  Kram!

 7. Det här sa emkat (f.d splodgy) den 2 mars, 2008 klockan 23:15 7

  Hejsan, Jag sĂ„g just din ljuvliga kommentar du skrivit om mig inne hos Lilija. Jag har börjat blogga pĂ„ nytt stĂ€lle, sĂ„ jag tĂ€nkte du kunde fĂ„ lĂ€nken. Ha en bra kvĂ€ll 🙂

 8. Det här sa MiaMaria den 3 mars, 2008 klockan 12:17 8

  Hejsan1
  Och tack för ditt besök!

  LĂ„ter trevligt i Tyskland….trots fel skor…

  HAŽdet sÄ gott!
  Miamaria