Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Helgslav!

Skrivet av den 18 februari, 2008 i Svammel

Gick upp för mig idag att jag ska jobba Àven i helgen!
Åker till Tyskland pĂ„ lördag, M Ă€r hemma med kissarna. har inte hört nĂ„got om kompensation för det. Har för mig att det antingen Ă€r dubbel ledighet som gĂ€ller eller extra betalt och dubbel OB för helgjobb. Att resa i veckorna Ă€r vĂ€l en sak Ă€ven om det tar lediga kvĂ€llar, men att förutsĂ€tta att jag ska bjuda pĂ„ min lediga helg… NĂ€ nu Ă€r jag putt. Blir nog vĂ€ldigt krĂ€vande dagar ocksĂ„, sĂ„ jag kommer vĂ€l vara som en urvriden trassa nĂ€r jag dimper ner pĂ„ Skavsta pĂ„ Torsdag nĂ€sta vecka. Man behöver ha vilodagar, nu blir det 12 dagar i strĂ€ck. Mutter mutter mutter.

Ja sista ordet Ă€r vĂ€l inte sagt Ă€n. Det kanske Ă€r det jag betalar min fackavgift för? hade fĂ„tt för mig att jag skulle flyga ner pĂ„ mĂ„ndag. hur kunde jag ta fel pĂ„ tvĂ„ dagar? ska stĂ„ pĂ„ en mĂ€ssa och vara reprecentativ och svara pĂ„ frĂ„gor, nĂ„ja det ska jag nog klara. Sen har jag vĂ€l typ ett ton med emejl som jag mĂ„ste jobba ikapp. Tur jag Ă€r sĂ„ effektiv 😉 , kalla mig kompetenta Cia Heheh.

OK OK Jag gnĂ€ller, men jag gillar faktiskt mitt jobb nĂ€stan jĂ€mt. det Ă€r bara nĂ€r oförĂ€tter kommer fram som jag skriver av mig hĂ€r… Eller nja skrev ju om en trevlig KickoffkvĂ€ll för inte sĂ„ lĂ€nge sedan. Har visst nĂ€mnt trevliga kunder ocksĂ„. men bara för att man gillar det man gör och gör det bra ska man vĂ€l inte bli tagen för given eller?

NĂ€ nu ska jag sussa, ska ju upp till ”gruvan” imorgon igen *flinar*

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Helgslav!”

 1. Det här sa Carina den 19 februari, 2008 klockan 7:13 1

  Tycker nog att ditt jobb verkar roligt, menar att det Ă€r varierande. Sen har jag full förstĂ„else att man kanske inte vill ut och resa pĂ„ helgerna nĂ€r man egentligen skulle vara ledig. Men du Cia, du fĂ„r sĂ€kert Ă€ta och dricka gott 🙂

 2. Det här sa Cia den 19 februari, 2008 klockan 9:38 2

  Carina: Ja jag talade ju sĂ„ klart om vad jag tyckte och tĂ€nkte igĂ„r och idag pĂ„ vĂ„rt tisdagsmöte fick jag reda pĂ„ att vi fĂ„r en dag ledigt i kompensation för varje dag vi Ă€r borta. Alltid nĂ„got! Även om söndagen borde vara dubbel kompensation sĂ„ Ă€r jag nöjd och belĂ„ten igen. NĂ€r det gĂ€ller maten har jag hört att det inte varit mycket att hĂ€nga i julgranen tidigare Ă„r. Tysk matkultur Ă€r visst lite tung.

 3. Det här sa Linda den 19 februari, 2008 klockan 17:11 3

  AlltsÄ.. jag vet faktiskt inte riktigt vad du jobbar med. Men oavsett vad Àr helgjobb trist. Jag gillar inte alls att vara upplÄst pÄ helgen. jag vill vÀlja sjÀlv vad jag ska göra. Hoppas det blir kul och inte allt för betungande

 4. Det här sa Camilla den 19 februari, 2008 klockan 18:09 4

  HĂ„ller med Carina hĂ€r uppe. Det blir nog trevlig dĂ„ du vĂ€l kommer dit, du fĂ„r se det som en semester Ă€ndĂ„ – fast det ingĂ„r jobb… SĂ„klart du mĂ„ste fĂ„ lite ledigt dĂ„ du kommer hem sedan i stĂ€llet!
  K R A M! ♄

 5. Det här sa Cia den 19 februari, 2008 klockan 18:34 5

  Linda: Jag sĂ€ljer stĂ€llningar till portabla mĂ€ssprodukter. Att stĂ„ pĂ„ mĂ€ssa Ă€r skitjobbigt. Hög volym Ă€r nog det vĂ€rsta, tur jag inte jobbar med HIFI produkter 😉

  Camilla: Semester??? Det Ă€r det sista en mĂ€ssa kan ses som, tyvĂ€rr. Men lite variation Ă€r inte fel. Vill bara att rĂ€tt ska vara rĂ€tt. Jag har mĂ„nadslön och dĂ€r ingĂ„r inte helger! Vi ska ivĂ€g till HM i morgon och shoppa mĂ€ssutstyrsel… Usch jag ser inte fram emot det precis. Å andra sidan trivs jag med den sociala biten som en mĂ€ssa innebĂ€r vi fĂ„r vĂ€l se för rapport kommer ju sĂ„ klart nĂ€r jag kommit hem!

 6. Det här sa Camilla den 20 februari, 2008 klockan 8:24 6

  Jag tycker fortfarande att det lĂ„ter kul! 😆
  Kram pÄ dig!

 7. Det här sa Cia den 20 februari, 2008 klockan 14:37 7

  Camilla: Kanske för att det skulle bli din första gÄng och dÄ hade du varit mÀtt efter en och en halv dag. En vecka tar kÄl pÄ en.