Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Tvättäkta Gremlin

Skrivet av den 17 februari, 2008 i Kattifnattarna

M: – Olympia är en äkta Gremlin.
Jag: – Ehh … Jaha?
M: – Ja hon blir helt rabbiat när hon får vatten på sig.
(Stavningen på rabiat, ska vara så… lång och helt egen historia)

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tvättäkta Gremlin”

 1. Det här sa Linda den 17 februari, 2008 klockan 20:16 1

  Min mamma hade liljekonvaljer i sin bukett när hon gifte sig.. dom är vackra. Men jag har aldrig sett dom i blomsteraffären.. är inte dom utrotningshotade?

  Snön kom ju väldigt sent hos oss i år… först i mitten av januari blev det riktig vinter. Dessförinnan var det snö-regn-barmark-halka-snö-regn igen-halka osv… men så kom den tillslut. Dessvärre får vi väl dras med den till efter valborgs… det brukar vara snö kvar när det är dags att tända brasorna. Om än bara i dom största högarna, men ändå! Då tycker jag INTE om snön…

 2. Det här sa Carina den 17 februari, 2008 klockan 20:50 2

  Öhh…….är jag dum eller har jag bara lite otur?
  Fattar inte det du skrev nu *pinsamt*

  Men jag är ju också en sån ovanlig person som älskar att dammsuga,
  så pass mycket att den alltid står framme, ingen idé att ställa undan den!
  Men att vi hade så här hemma var verkligen en överraskning 😯

 3. Det här sa Cia den 17 februari, 2008 klockan 20:56 3

  Linda: Liljekonvaljer är bara fridlysta i vissa län och de har dem varje försommar i blomsteraffären brevid mig. Min mamma hade dem ocksåå i sin brudbukett. Var riktigt sugen på Iskonvaljer till jul de hade dem också…

  Carina: Kolla in den här… http://www.youtube.com/watch?v=h24CFZqSEAA En liten Mogwai som heter Gizmo får vatten på sig och ”förökar” sig, En Mogwai som äter efter midnatt blir en elak Gremlin. Gremlins förökar sig också genom att bli våta. Film av Steven Spielberg som kom ut -84.

  Hahahaha ja tänk så det kan bli, ni har en damfabrik gömd under soffan 😉

 4. Det här sa Carina den 17 februari, 2008 klockan 21:30 4

  Aha, ja då fattar jag hela grejen,
  då är jag med i svängen igen 😆

 5. Det här sa Cia den 17 februari, 2008 klockan 21:53 5

  Carina: Jag visste väl att det skulle klarna.

 6. Det här sa therre den 18 februari, 2008 klockan 5:31 6

  Tack för din röst! 🙂 Har du kanske någon bild på lyktorna hemma hos dig? 🙂

 7. Det här sa Cia den 18 februari, 2008 klockan 14:29 7

  Therre: Nja inte där man ser hur lycktorna ser ut! Jag har även lyktor till fönstret med samma typ av metallmönster.
  http://www.mysecretwindow.se/?attachment_id=29

 8. Det här sa Camilla den 18 februari, 2008 klockan 21:23 8

  😀 Kikar in och säger hej!

 9. Det här sa Cia den 18 februari, 2008 klockan 22:10 9

  Camilla: För det får du en kram 😉