Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fel sida pölen…

Skrivet av den 19 februari, 2008 i Pryllebb

Ibland… ja bara ibland önskar jag att jag bodde pĂ„ andra sidan. Varför ska det vara sĂ„ svĂ„rt att shoppa över nĂ€tet i USA? Jag har gjort det mĂ„nga gĂ„nger och Pottery Barn Ă€r vĂ€l stora nog för att klara av en sĂ„n sak?

Jag har hittat en vill ha och behöver sak, ja nĂ€stan en ”kan inte leva utan sak” (Laddningsstation) och sĂ„ gĂ„r den inte att fĂ„ tag pĂ„! Är sĂ„ innerligt trött pĂ„ min sladdhĂ€rva pĂ„ golvet som liksom suger Ă„t sig kisseludd. SĂ„ finns den, lösningen… men inte hĂ€r. Jag mĂ„ste nog fĂ„ en möbelsnickare som kan dra el, bygga om hem och med mĂ„larfĂ€rdigheter kanske Ă€ven med en gnutta tapetserare i sig att bli blixtförĂ€lskad i mig. Tja kanske ska han vara utbildad florist ocksĂ„!? Det gĂ€ller ju att inte sĂ€tta kraven för högt. DĂ„ kunde han specialtillverka allt det braiga som jag har skriande behov av och som allt som oftast bara finns i mitt huvud.

Fast just nu rÀcker det ju om Pottery barn öppnar filial i Europa. Jag ska inte vara besvÀrlig.

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fel sida pölen…”

 1. Det här sa Carina den 20 februari, 2008 klockan 7:16 1

  Har mÄnga ggr funderat pÄ hur det funkar med att bestÀlla grejer
  frÄn USA, vad det kostar osv.
  Inte sÄ bra tydligen dÄ!
  Kram pÄ dig Cia

 2. Det här sa Linda den 20 februari, 2008 klockan 7:29 2

  Designtorget har nÄt liknande. Men jag minns inte hur den ser ut.. sÀkert Àr den inte lika snygg.

 3. Det här sa Camilla den 20 februari, 2008 klockan 8:23 3

  Å, vad jobbigt! Den verkar ju bĂ„de snygg och praktiskt. Hoppas att du kan kika pĂ„ Designtorget efter tipset frĂ„n Linda hĂ€r ovanför.
  Ha en fin onsdag och ladda mycket energi nu inför helgens resa.
  Kram!

 4. Det här sa Cia den 20 februari, 2008 klockan 9:31 4

  Carina: Det Àr inga som helst problem att bestÀlla saker frÄn USA OM de inte sjÀlva har begrÀnsat sig till USA och Kanada. Jag har handlat en hel del dÀrifrÄn bland annat parfym. Det man ska tÀnka pÄ Àr man sjÀlv fÄr stÄ för skatter och avgifter sÄ dem ska man rÀkna in i priset Àven om man betalar dem senare. Handla dock bara frÄn företag som har adressen utsatt och som svarar snabbt pÄ mejl (StÀll en IQ-fiskmÄs frÄga bara för att kolla dem). KÀnda företag borde du bara kunna shoppa rakt av frÄn.

  Linda: Designtorget har de hÀr:
  http://www.smartasaker.se/pub_images/large/10035_805.jpg
  http://www.smartasaker.se/pub_images/large/10037_790.jpg
  Grundtanken Àr densamma men inget jag vill ha lÀttÄtkomligt uppe pÄ nÄgot bord, de passar inte riktigt min stil, de pÄminner mig om mina bardoms IKEAmöbler. Men superkram för tipset har kikat pÄ dem tidigare dÄ det var de som finns tillgÀngliga hÀr i Svea Rike.

  Camilla: Ja liiiite jobbigt Ă€r det allt. Jag kanske ska ta en slöjdkurs? Eller varför inte betala en snickare för att göra en? Det finns lösningar pĂ„ allt bara man har pengar 😉
  Kramar pÄ dig med!

 5. Det här sa Linda den 20 februari, 2008 klockan 12:52 5

  Nej jag Ă€r inte speciellt orolig ang ev ”pojkvĂ€n”. Haha… han fĂ„r vĂ€lja sjĂ€lv. Just nu gillar han rosa och har lekt mycket med hushĂ„llsnĂ€ra leksaker. Fast han har grabbat till sig pĂ„ sista tiden. Det blir mer och mer pirater och pangare.

  Jag tror inte man kan styra sitt barn. Dom blir inte bögar bara för att dom fÄr vÀlja rosa tröjor.

  Vore det sÄ skulle jag blivit flata. Jag hade bara blÄ klÀder och lekte med bilar och spelade boll och sÄnt. Var alltid trasig och smutsig efter mina vilda lekar. KorthÄrig var jag ocksÄ. Och kul hade jag! Det Àr ju det viktigaste.

  Och sen blev jag gift och Àlskar smink och snygga klÀder. SÄ kan det bli!

 6. Det här sa Charlotte den 20 februari, 2008 klockan 17:14 6

  Ja tĂ€nk sĂ„ praktiskt att bli kĂ€r i nĂ„gon med praktiskt yrke! En allkonstnĂ€r som kunde trolla fram allt frĂ„n nytt kakel i badrummet till en gourmetmiddag…

 7. Det här sa Cia den 20 februari, 2008 klockan 18:44 7

  Charlotte: Ja du har hajat grejen det hör jag det. Optimalt Ă€r naturligtvis att han Ă€r kĂ€r i mig med 😉

 8. Det här sa Camilla den 22 februari, 2008 klockan 21:35 8

  Trevlig weekend! 😛
  K R A M! ♄

 9. Det här sa Camilla den 25 februari, 2008 klockan 18:02 9

  NĂ€, men nu fĂ„r du vĂ€l sluta vara sĂ„ bloggtrĂ„kig och komma hem nĂ„gon gĂ„ng, sĂ„ det blir lite ordning hĂ€r… 😉
  Kram!

 10. Det här sa rbrslv den 25 februari, 2008 klockan 18:02 10

  hmm…jag Ă€r dĂ„ nöjd med det jag bestĂ€llde frĂ„n USA, gick pĂ„ under 10 dagar och passade jĂ€ttefint…., dollarn e ju billig med sĂ„ det Ă€r bĂ€st att passa pĂ„ 😛 . Var vĂ€l kanske inte en dockningsstation men faktiskt inte alls lĂ„ngt ifrĂ„n.. 🙂

 11. Det här sa Cia den 27 februari, 2008 klockan 11:04 11

  Camilla: Den var hemsk! SÄ jag hÄller med jag mÄste fÄ komma hem snart.

  rbrslv:
  Problemet Àr att alla inte levererar frÄn USA.

 12. Det här sa rbrslv den 4 mars, 2008 klockan 9:34 12

  nej, det har jag ju faktiskt oxo rĂ„kat ut för nĂ€r jag tĂ€nker efter….att somliga saker inte skickas dĂ€rifrĂ„n….