Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Korttidskontrakt

Skrivet av den 30 januari, 2008 i Negativ

Om jag Àr lite tyst Àr det för att jag Àr vÀldigt ledsen.

VÀrden sa upp korttidskontraktet igÄr enbart för att det inte skulle övergÄ till ett 1a handskontrakt. Anledningen pÄ uppsÀgningen sÀger för eget bruk. Men nÀr de blev uppringda sa de muntligt rakt ut att det var för att det inte skulle övergÄ till ett förstahandskontrakt. De har med andra ord satt i system att vart 3e Är slÀnga ut sina hyresgÀster för att slippa ha nÄgot ansvar gentemot dem. Detta tycker hyresnÀmden Àr OK och gÄr med pÄ nya korttidskontrakt. Hur som helst Àr jag vÀldigt ledsen och uppgiven. Jag lÀr nog aldrig fÄ ett tryggt hem igen.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Korttidskontrakt”

 1. Det här sa Camilla den 30 januari, 2008 klockan 18:04 1

  NĂ€, stackars, stackars dig!!! Hoppas att det löser sig pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. Hur lĂ„ng tid fĂ„r du bo kvar dĂ€r du bor nu? Att hitta bostad i Stockholm Ă€r ju inte det lĂ€ttaste, om du inte vill köpa dig en liten egen etta? (Men det kostar ju Ă€ckligt mycket pengar det ocksĂ„…)
  Styrkekram! đŸ˜„

 2. Det här sa Cia den 30 januari, 2008 klockan 18:22 2

  Camilla: Jag har 3 mĂ„nader pĂ„ mig att hitta nĂ„got. Nej det Ă€r nĂ€stan omöjligt att hitta nĂ„got… lĂ€r fĂ„ bo inneboende eller nĂ„got sĂ„nt. Jo jag önskar jag hade rĂ„d att köpa en bostadsrĂ€tt… som skulle vara helt min egen lilla tillflyktsort. Om jag bara kunde fĂ„ in mer pengar frĂ„n min bisyssla sĂ„ kanske det skulle finnas utrymme… fĂ„r jobba pĂ„ mer! Men tills det funkar fĂ„r mĂ„ste jag ju hitta en lösning.

 3. Det här sa Linda den 30 januari, 2008 klockan 18:29 3

  Nej usch sĂ„ trĂ„kigt….. dĂ„ fĂ„r vi verkligen hoppas du hittar nĂ„t fint, som kan bli lite mer lĂ„ngvarigt. Hur lĂ€nge har du bott dĂ€r du bor nu? Det Ă€r ju bara att börja leta bums med andra ord… det Ă€r vĂ€l knappast nĂ„t man hittar sĂ„dĂ€r bara i stockholm antar jag.. hĂ€r Ă€r det ju nog svĂ„rt att hitta nĂ„t vettigt.
  Vi Àger vÄr lÀgenhet. Men hÀr kostar dom ju inte miljoner heller! Som tur Àr!

 4. Det här sa Cia den 30 januari, 2008 klockan 19:44 4

  Linda: jag nöjer mig med nĂ„got som Ă€r vettigt i ett par Ă„r…bara jag fĂ„r en tillfĂ€llig lösning. Nej i Stockholm hittar man inte mycket under en sten direkt. Har tittat pĂ„ bostadsrĂ€tter. en 1,5 pĂ„ ca 45kvm gĂ„r pĂ„ omkring ett par millar 🙁

 5. Det här sa My den 31 januari, 2008 klockan 0:00 5

  Att hyra suger! Hoppas allt ordnar sig ÀndÄ till slut..

  Svar: Vad kul! Jag ska börja mecka med det 🙂

 6. Det här sa Cia den 31 januari, 2008 klockan 13:44 6

  My: Att hyra vore OK om jag hade 1a handskontrakt! Som det Àr nu hÄller jag med. Det suger!