Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Asch-ture ĂĄ la Kajsa

Skrivet av den 28 januari, 2008 i Halvfabrikatens Drottning

Nu missade jag att fota min ”berömda” köttfĂ€rssĂ„s. Berömd och berömd, tja beröm fĂ„r den i alla fall. Nu har tvĂ„ personer brustit ut i lovorden ”Den Ă€r mycket godare Ă€n mammas!” DET mina damer (Och eventuella herrar) Ă€r beröm av hög klass. TyvĂ€rr kan jag inte lĂ€gga ut nĂ„got recept för det Ă€r lite olika varje gĂ„ng fast det smakar likadant nĂ€r jag Ă€r klar.

Kanel, coca cola och balsamico vinĂ€ger Ă€r ofta Ă„terkommande. Kanel Ă€r föresten alltid i den. Champisar hör ocksĂ„ till. Men som sagt jag vet hur det ska smaka nĂ€r jag Ă€r klar… har jag inte det som behövs hittar jag ett alternativ. Jag Ă€r en Ă€kta Kajsa Wargare!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Asch-ture ĂĄ la Kajsa”

 1. Det här sa My den 28 januari, 2008 klockan 23:41 1

  Ja just det! Jag Ă€r intresserad 🙂
  Fast ska det vara ett rum eller alla? Hur ska jag göra? o.s.v.

 2. Det här sa Carina den 29 januari, 2008 klockan 7:01 2

  Wow det dÀr lÄt spÀnnade!
  Just i kÀttfÀrssÄs finns det ju verkligen utrymme
  att testa lite av varje.
  Men dÄ?
  Krossade tomater el grÀdde?
  I lördags gjorde jag en ÀdelostsÄs med glögg i,
  jÀklat sÄ mumsig den blev!
  Kramkram Carina

 3. Det här sa Cia den 29 januari, 2008 klockan 11:41 3

  My: Jag mejlar dig.

  Carina: Passerade tomater i mÀngder och avslutas med Creme fraishe. M fick med sig tvÄ matlÄdor hem sjÀlv har jag tre lÄdor förutom de portioner vi kÀkade till middag. Den bÀsta sÄsen blir det nÀr stora grytan nÀstan Àr full.

 4. Det här sa Camilla den 29 januari, 2008 klockan 15:47 4

  Smaskens! Jag gör ocksĂ„ som du, och speciellt med köttfĂ€rssĂ„s faktiskt. Jag tar i lite vad som finns hemma, ibland lite rödvin, ibland rivna morötter, oftast lite grĂ€dde, oregano och ibland champinjoner. Konstigt nog smakar den ofta lika Ă€ndĂ„ varje gĂ„ng – DET Ă€r ju konstigt… 😼
  Kram!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?