Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Asch-ture á la Kajsa

Skrivet av den 28 januari, 2008 i Halvfabrikatens Drottning

Nu missade jag att fota min ”berömda” köttfärssås. Berömd och berömd, tja beröm får den i alla fall. Nu har två personer brustit ut i lovorden ”Den är mycket godare än mammas!” DET mina damer (Och eventuella herrar) är beröm av hög klass. Tyvärr kan jag inte lägga ut något recept för det är lite olika varje gång fast det smakar likadant när jag är klar.

Kanel, coca cola och balsamico vinäger är ofta återkommande. Kanel är föresten alltid i den. Champisar hör också till. Men som sagt jag vet hur det ska smaka när jag är klar… har jag inte det som behövs hittar jag ett alternativ. Jag är en äkta Kajsa Wargare!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Asch-ture á la Kajsa”

 1. Det här sa My den 28 januari, 2008 klockan 23:41 1

  Ja just det! Jag är intresserad 🙂
  Fast ska det vara ett rum eller alla? Hur ska jag göra? o.s.v.

 2. Det här sa Carina den 29 januari, 2008 klockan 7:01 2

  Wow det där låt spännade!
  Just i kättfärssås finns det ju verkligen utrymme
  att testa lite av varje.
  Men då?
  Krossade tomater el grädde?
  I lördags gjorde jag en ädelostsås med glögg i,
  jäklat så mumsig den blev!
  Kramkram Carina

 3. Det här sa Cia den 29 januari, 2008 klockan 11:41 3

  My: Jag mejlar dig.

  Carina: Passerade tomater i mängder och avslutas med Creme fraishe. M fick med sig två matlådor hem själv har jag tre lådor förutom de portioner vi käkade till middag. Den bästa såsen blir det när stora grytan nästan är full.

 4. Det här sa Camilla den 29 januari, 2008 klockan 15:47 4

  Smaskens! Jag gör också som du, och speciellt med köttfärssås faktiskt. Jag tar i lite vad som finns hemma, ibland lite rödvin, ibland rivna morötter, oftast lite grädde, oregano och ibland champinjoner. Konstigt nog smakar den ofta lika ändå varje gång – DET är ju konstigt… 😮
  Kram!