Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

M-helg = Fortkörning

Skrivet av den 27 januari, 2008 i Svammel

Pro Street PS3Ja jäklars vad vi kört bilspel den här helgen. Need for speed/Pro Street är tokroligt att köra mot varandra. Fast jag tycker kontrollerna till X-boxen vi lånade för ett år sedan var mycket skönare att hålla i.

Tur vi inte har en Webcam på oss när vi sitter och kör. jag kör nämligen med hela kroppen precis som om bilen skulle svänga bättre om jag dessutom lutar kroppen och kontrollen. Både M och jag ligger och sparkar med ena benet också. Jag vet inte riktigt om vi gasar, kopplar eller bromsar… Vi kör TV-spel helt enkelt, och då gör man underliga saker. Tror ingen av oss kör med tungan utanför i alla fall fast det törs jag inte svära på.

Fick snabbt ont i höger tumme, vilket var mysko då jag inte alls använder den särskillt mycket. Tummer spretar mest uppåt. Fast får jag bara koll på handbromsvändningar så kanske den inte spretar så mycket och jag slipper får ont . Jag får skaffa ”platt-TV” och PS3 jag med så kan vi köra mot varandra över nätet. Hahah då blir nog både bloggande och eget-företag lidande ett tag. 

Idag var det ju strålande solsken så en utflykt till Värmdö och Delselius kondis blev det. Räkmacka till M och Skagen till mig. Mumsigt värre, fick med en kardmummalängd hem också. Dellan är nog Sveriges, kanske världens bästa kondis.


Uppdatering: Hmmm ibland slår det slint. Idag när vi skulle köra de sista racen för helgen så gick det tokdåligt kunde inte hålla mig på banan. Skyllde så klart på att jag bytt bil 😉
Så vi bytte bilar… och då gick det tokbra!!! Eller… hmmm jag beskyller M för att köra på mig i smått irriterad ton, för jag började ju får flyt. Det gick ju skitbra i kurvorna och jag hörde hur M krashade sin bil. Då gick det upp för mig… jag kollade på hans bana och körde! Jag hade inte alla lemurer i buren kan man säga. Fick erkänna mitt misstag samtidigt som jag skrattade så att tårarna rann.

M gav mig en komplimang också (NOT!). För när det gick dåligt för honom hade han i sitt stilla sinne börjat fundera på om han kollade på fel bana och att det var jag som slirade omkring.

I övrig så lyckades jag faktiskt ge honom några bra matcher under helgen. Inte lika mycket/ofta som i Xboxpelet… Men i alla fall några ggr.

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “M-helg = Fortkörning”

 1. Det här sa Nilla den 27 januari, 2008 klockan 19:10 1

  Ååå vad det där lät kul, med bilspel 🙂
  Och vad gott med skagenmacka 🙂 nästan lika gott som min sushi ikväll 🙂
  Ha det gott!!!

 2. Det här sa Kristina - Kix Inredningskoll den 27 januari, 2008 klockan 19:35 2

  Wow så kul med bilspel! Jag älkar allt som har med tävling att göra 🙂

 3. Det här sa Carina den 27 januari, 2008 klockan 19:54 3

  Men herre gud då, varenda blogg handlar ju om allt gott och smaskigt som jag ju inte får äta nu, fattar ni hur mitt sockerberoende stiger då?? 😆 Just nu har jag en riktigt jobbig period, har drömt om semlor inatt, kändes som jag blev snuvad på det gottiga när jag satt med mitt kokta ägg och smoothie imorse 🙁

  Jepp, pirr i magen inför morgondagen, pisitivt pirr alltså!

  Va du än gör så skaffa aldrig hus, lär inte få tid att ”köra bil”
  då inte 😀
  Kram på dig, Carina

 4. Det här sa Camilla den 27 januari, 2008 klockan 20:19 4

  Det lät ju som en helt supermysig helg med trevliga grejor, solsken, TV-spel och besök på kondis. Kan det bli bättre? Jag vet inte var den här helgen har tagit vägen, jag tycker att det känns som fredag kväll nu… hjälp!
  Kram!

 5. Det här sa Linda den 27 januari, 2008 klockan 20:50 5

  Häftigt. Det är kul att spela ibland. Men vi har aldrig tid. Därför har vi heller inte skaffat nåt! haha..

 6. Det här sa Cia den 27 januari, 2008 klockan 22:32 6

  ALLA: Tid… vem har egentligen tid? Vi (M) fick spelet i julklapp av en väldigt trevlig kund (som numer känns som en vän). Vi har inte haft tid att spela förens nu… och nu skolkade vi från allt annat vi borde göra 😉

  Nilla: Sushi ja… det är smått beroendeframkallande

  Kristina: Jag är egentligen inte en tävlingsmänniska men den här helgen har jag varit skakig av adrenalin mer eller mindre hela tiden.

  Carina: Hoppas ägget och smoothien visar sig vara värt det 😉

  Camilla: Nja det kunde varit varmt så hade det varit nästan optimalt. Ja borde vi inte införa obligatorisk helg efter helg?

  Linda: Tid…som sagt tid finns aldrig… Ibland får man helt enkelt vara tidtjuv själv och stjäla den av sig själv 😉

 7. Det här sa Camilla den 28 januari, 2008 klockan 18:57 7

  Jaaaaa, vilken bra idé! Jag röstar ja på helg efter helg! 🙂 Det innebär alltså 3 arbetsdagar per vecka… kanonbra! 💡

 8. Det här sa Cia den 28 januari, 2008 klockan 19:01 8

  Camilla: Det beror hur man ser det…för är det helg efter helg som gäller så blir det inga arbetsdagar!

 9. Det här sa Carina den 28 januari, 2008 klockan 19:17 9

  Stefan har det gamla xbox spelet vilket gör att han nu kan köpa spel superbilligt på tradera! 2 nya senast förra veckan för 40 och 50:- styck, inte illa 🙂

 10. Det här sa Cia den 28 januari, 2008 klockan 21:57 10

  Carina: Då hoppas jag att han har två kontroller och Pro street (Tror det heter så) Så ska du köra som en galning. M är mycket bättre än mig på snyggkörning. Men han kan inte hantera muskelbilarna. De är min specialitet. Det gör att vi var rätt jämnspelta trots att han körde mycket mer än mig.

  PS3 Spelet är lite knepigare för mig och han har ju kört mer där med. Men han väljer lite svagare bilar… så att det blir race…

 11. Det här sa Linda den 28 januari, 2008 klockan 22:34 11

  Haha… klarar du dig under 1.30 då???!!! 😯

  Den har INTE arga ögon. men jag ser nu att skuggan föll så. Hi, hi… barnen gillar den.

 12. Det här sa Cia den 28 januari, 2008 klockan 22:45 12

  Linda: Jag går nästan in under 130 😉 bara ett huvudlängre… så vi får flytta upp mättavlan liiiiite 😉 Inte bara barnen, jag gillade den också den var ju super söt!