Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bli en vinnare…

Skrivet av den 24 januari, 2008 i Svammel

Vit design

Den sĂ„g sĂ„ himla mysig ut och i en fĂ€rg som passar med mina vita ulltussar till missekissar. Den hĂ€r kan de fĂ„ hĂ„ra ner utan att jag blir helt galen (Hoppas och tror jag i alla fall). Jag tĂ€nkte vinna den hos Vit design. Jag tycker det hĂ€r Ă€r det i sĂ€rklass bĂ€sta priset jag sett i nĂ„gon bloggtĂ€vling. Jag som i tanken i alla fall planerar att göra mitt hem ganska vitt. En utmaning för jag vill inte ha ett sterilt hem, fast Ernst Kirchsteiger lĂ€r ha sagt ”NĂ€r en katt ligger och sover i ett rum finns det inte mycket mer för en inredare att göra dĂ€r” och det ligger nog nĂ„got i det. Fler som har katter och alltsĂ„ inte behöver bry sig om hur mycket vitt de har i sitt hem kan ju gĂ„ dit och tĂ€vla de med…

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bli en vinnare…”

 1. Det här sa Carina den 25 januari, 2008 klockan 7:06 1

  Hehe du Ă€r en sĂ„n ”vitĂ€lskare” du ocksĂ„ vad jag förstĂ„r!
  SÄ enkelt, frÀscht och praktiskt, bara att byta
  kuddar, gardiner och plÀdar sÄ blir allt som nytt igen!
  Undrar just hur mÄnga liter ÀggfÀrg jag gjort av med
  hÀr hemma sen vi flyttade in i augusti!
  Kramkram Carina

 2. Det här sa Camilla den 25 januari, 2008 klockan 10:08 2

  Mmm, vacker! Hoppas du vinner! 🙂
  Ernst Ă€r en riktigt klok och go gubbe tycker jag. Att han gillade katter hade jag dock missat, men det passar ju in i hans image faktiskt. 😆
  Laddad för helgen nu? Hoppas ni fÄr supertrevligt och att du vinner mycket pÄ TV-spelet.
  K R A M! ♄

 3. Det här sa Cia den 25 januari, 2008 klockan 11:40 3

  Carina: Tja vitÀlskare och vitÀlskare, egentligen föredrar jag varma jordfÀrger och grönt. Men nu Àr det ju sÄ att jag Àlskar mina missar mer Àn fÀrgerna och dÄ Àr vitt det enda valet.
  Men visst hÄller jag med att det Àr enkelt och frÀscht. Dessutom har jag ju ett vÀldigt litet hem. FÄr jag bara bo kvar ska jag fixa det jag fÄr. och dÄ blir det vitt vitt vitt!

  Camilla: Jag gillar att det Ă€r naturmaterial, dĂ„ blir inte kissarana statiska. Ernst Ă€r skön 😉 . Vi fĂ„r se hur mycket TV-spel det blir med mina sekreteraraxlar. Men det ska blir trevligt med en M-helg dĂ€r vi inte ska jobba (Mer Ă€n att skriva en artikel var till Inredningsmagasinet, man mĂ„ste trappa ner försiktigt!) . Kram pĂ„ dig med

 4. Det här sa Carina den 25 januari, 2008 klockan 14:29 4

  Sant Cia, nog Àr hundsuget stort!
  NĂ€rmare vovve Ă€n bebis skulle man kunna sĂ€ga 🙂

 5. Det här sa Cia den 25 januari, 2008 klockan 16:07 5

  Carina: Jag kan bara sÀga att jag anade det.

 6. Det här sa Carina den 25 januari, 2008 klockan 18:30 6

  Jepp en heeel farm hÀr hemma,
  ett sjuhelsikes liv vill jag lova! 🙂

 7. Det här sa Carina den 25 januari, 2008 klockan 18:33 7

  Men du Àpple lat ju supergott i coleslawn,
  nÄgonhade skrivit valnötter som ocksÄ lÄt gottigt!
  Testing testing med nya ingredienser Àr
  alltid roligt.
  Kanske Ă€r det rödlök för de ”braiga” oxidanterna…….

 8. Det här sa Camilla den 26 januari, 2008 klockan 19:37 8

  Kikar in och önskar en trevlig lördagskvĂ€ll… eller M-kvĂ€ll. 😀
  K R A M!

 9. Det här sa Carina den 27 januari, 2008 klockan 16:26 9

  Prostituonen Àr grym dÀr, grÀslig till och med!
  Första gÄngen jag var i Thailand var i början
  av 90-talet och jag kan inte pÄstÄ att det minskat!
  Lika illa fortfarande, det hemsla Àr att man till sist
  blir blind för det, man tÀnker inte ens pÄ det.
  De som var med oss sist var dÀr för första gÄngen och
  var helt chockade nÀr vi var i Bangkok medans Stefan
  och jag knappt sÄg det!
  Sorgligt men sant!
  Kram Carina

 10. Det här sa Cia den 27 januari, 2008 klockan 17:06 10

  Carina: BerÀtta vad du tyckte om Àpple i Coleslawn nÀr du testat.
  Ja som sagt Thailand borde ta hand om prostitutionen, som det Àr nu vill jag inte dit. Inte för att jag Àr pryd utan för att det Àr mitt sÀtt att sÀga ifrÄn. Gör tillrÀckligt mÄnga det skulle de inte ha rÄd att lÄta det fortsÀtta.

  Camilla: Den var hÀrlig M-helgen fortsÀtter, fast just nu vilar M.