Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

En pyroman pÄ jobbet.

Skrivet av den 23 januari, 2008 i Svammel

Japp precis sÄ Àr det, vi har en pyroman pÄ jobbet för jag har inte gjort mycket annat under hela dagen Àn att slÀcka brÀnder. Nu Àr det fikadags (nÄgra minuter att kladda i bloggen) och nu börjar jag faktiskt bli förbannad. Förste brandchef?Hur kan nÄgon vara sÄ slarvig? Det blir extremt kostsamt för företaget att rÀtta till slarvfel. Tack och lov Àr kunderna inte arga pÄ mig utan brukar bli vÀldigt nöjda med lösningarna. Om jag har nÄgon liten tidsmarginal att lösa problemen. Verkligen synd att det inte finns branvarnare för den hÀr sortens brÀnder. Nej ge mig en röd sportbil, hjÀlm och Pongo och hans prickiga vÀnner, jag finns alltid dÀr och rycker ut!

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “En pyroman pĂ„ jobbet.”

 1. Det här sa Daniel den 23 januari, 2008 klockan 17:58 1

  LĂ„ter ju inte vĂ€rst bra precis 👿

 2. Det här sa Idun den 23 januari, 2008 klockan 18:04 2

  Fin blogg du har.
  Pyroman pÄ jobbet? Det lÄter inget vidare det.
  Mvh Idun

 3. Det här sa Cia den 23 januari, 2008 klockan 18:52 3

  Daniel: Nej det förutom att paniklösningar till kunderna kostar sÄ Àter det ju upp mina dagar dÀr jag skulle kunna vara mycket mer produktiv.

  Idun: Jag hoppas du förstog att ”slĂ€cka brĂ€nder” handlar om paniklösningar för att ta hand om missar och slarv.

 4. Det här sa Idun den 23 januari, 2008 klockan 18:53 4

  Tack! Ja alltsĂ„ jag har ju haft en kompis som sagt hur jag skall göra sĂ„ jag har henne att tacka mycket. 😀
  Sen sĂ„ Ă€r jag inte helt grön pĂ„ photoshop. 🙂
  Men tusen tack hur som helst.

 5. Det här sa Idun den 23 januari, 2008 klockan 18:54 5

  hmm, njea jag fattade nog inte riktigt det innan. Men nu förstÄr jag. Hihi.

 6. Det här sa Cia den 23 januari, 2008 klockan 19:18 6

  Idun: FÀrgkÀnsla hade du, det mÀrktes. jag förstog att det uttrycket inte var helt bekant. Visst gör alla missar men jag har Àgnat dagen Ät att stÀda upp efter en annans slarv och det Àr irriterande.

 7. Det här sa Anki den 24 januari, 2008 klockan 1:11 7

  Digger bloggen 😆

 8. Det här sa Cia den 24 januari, 2008 klockan 10:02 8

  Tack Anki!

 9. Det här sa Carina den 24 januari, 2008 klockan 12:56 9

  SÄ dÀr ja, nu har jag ocksÄ fixat bloggkoll
  men det hÀnder ju inget!
  Herre gud va alla bloggar lite idag dĂ„! 🙂
  Kramkram……penseln vĂ€ntar pĂ„ mig!

 10. Det här sa Cia den 24 januari, 2008 klockan 13:11 10

  Carina: Hahah ja det gÀller att du effektiviserar ditt bloggande nu!
  Nej sjĂ€lv kĂ€mpar jag pĂ„ jobbet med att hĂ„lla nosen över vattnet just nu. Tack vare slarv frĂ„n en kollega som Ă€r borta i 3 veckor. Fast jag vet att det gĂ„r bra… Lite osvenskt sĂ€ger jag att jag Ă€r förbannat bra pĂ„ mitt jobb (Fick föresten det bekrĂ€ftat av min chef pĂ„ vĂ„rt utvecklingssamtal idag. Jag fick enbart + pĂ„ alla egenskaper).