Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ge mig min frulle!

Skrivet av den 23 januari, 2008 i Svammel

Idag smög jag till mig lite frukostmacka vid skrivbordet. IgĂ„r hade jag nĂ€mligen en riktig syraattack i magen. VĂ„rt företag Ă€r PremiumtĂ€nkande vilket tydligen innebĂ€r att man inte fĂ„r Ă€ta nĂ„got vid sin arbetsplats. Vilket innebĂ€r att jag mĂ„r skitdĂ„ligt framĂ„t 10:30 – 11:00, kĂ€nns som jag arbetar mig mot en magkatarr. SĂ„ Personal med förstörda magar hör tydligen Premiumföretag till!

( Nej att gÄ upp tidigare Àr inget alternativ dÄ jag aldrig kunnat Àta förens jag kommit igÄng ordentligt pÄ morgonen.)

10 har sagt sitt

Tags: ,

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ge mig min frulle!”

 1. Det här sa Carina den 23 januari, 2008 klockan 14:09 1

  Inte ens en ynka frukt eller?
  Du Cia jag har idag kommit pĂ„ att ”tanta” börjar bli till Ă„ren kommen.
  Insett att jag tycker heminredning Àr sÄÄÄ mycket roligare Àn mode
  numera, nog sjutton mĂ„ste vĂ€l det Ă€ndĂ„ vara ett ”gott” tecken pĂ„
  att Ă„lderns höst nĂ€rmar sig med stormsteg 🙂
  Kraaaaam pÄ dig!

 2. Det här sa Cissi den 23 januari, 2008 klockan 14:30 2

  Inte Ă€ta nĂ„got vid arbetsplatsen?!? Det lĂ„ter vĂ€l som en urbota korkad idĂ©… Den som kommit pĂ„ det Ă€r nog en person som gĂ„r upp i svinottan och Ă€ter gröt och motionerar.. Inget fel i det men alla kan ju inte det.

 3. Det här sa Nilla den 23 januari, 2008 klockan 16:11 3

  Tycker du gjorde helt rĂ€tt som smög med en macka pĂ„ kontoret 🙂
  Nu mÄste du fort berÀtta, HUR fÄr man katten att inte klösa pÄ sofforna?
  Du skrev pĂ„ min blogg att det gĂ„r att uppfostra dom sĂ„ …hmmm, gĂ„r det att lĂ€ra gamla katter 🙂
  Ha det gott!!

 4. Det här sa Nilla den 23 januari, 2008 klockan 16:11 4

  Föresten, gammal och gammal, men 3 Ă„r dĂ„ 🙂

 5. Det här sa Linda den 23 januari, 2008 klockan 16:44 5

  Nej sÄ dumt. Men har du ingen Kafferast pÄ fm dÄ du kan Àta en macka dÄ?

 6. Det här sa Cia den 23 januari, 2008 klockan 17:45 6

  Carina: Jag har nog varit tant sen jag var 8 dĂ„…För redan dĂ„ var inredning viktigare Ă€n mode. Är det det som kallas lillgammal?

  Cissi: Precis sÄna Àr det som kom med idén. Morrar

  Nilla: Ja jag har macka kvar att smyga med imorgon ocksÄ! TÀnker inte bli dÄlig, det skulle för övrigt kosta företaget mer. Mina katter kom till oss nÀr de var 6 mÄnader sÄ de började trÀningen sent.
  Jag har en blomspruta med vatten den sprayade jag dem med nĂ€r de klöste pĂ„ möbler, sen lyfte jag dem till klöstrĂ€det, stĂ€llde mig och klöste sjĂ€lv och drog sedan deras tassar mot trĂ€det. Det tog nog nĂ„gon eller ett par veckor men nu lĂ„ter de alla möbler vara och klöstrĂ€det Ă€r sönderrivet. Sprayflaskan har pensionerats och hĂ€nger mest i hallen ifall att de skulle behöva en pĂ„minnelse nĂ„gon gĂ„ng (FrĂ€mst att inte gĂ„ ut i trapphuset, en annan sak de lĂ€rt sig). 3 Ă„r Ă€r ju ingen Ă„lder 😉

  Linda: Nej jag har ingen rast före lunch, sen har vi en kvart fika klockan 15:00 OM vi inte fastnar i telefon eller nÄgot annat för rasten Àr slut 15:15. Fast förutom att jag vill Àta min macka vid skrivbordet pÄ morgonen sÄ saknar jag inte raster. Tycker nÀsta lunchen kÀnns lÄng (1 timme).

 7. Det här sa Nilla den 23 januari, 2008 klockan 20:55 7

  Tack snĂ€lla, jĂ€ttebra tips. Nu blir det till att inhandla en blomspruta dĂ„ 🙂
  Men för sÀkerhets skull, sÄ ligger det en filt i soffan nu, om utifall att han smyger dit inatt.

 8. Det här sa Cia den 23 januari, 2008 klockan 21:12 8

  Nilla: Ja det skadar aldrig att vara förutseende, dessutom lÀr hon sig nog inte över en natt. Hoppas det funkar lika bra för dig som det gjort för mig och mina ulltussar.

 9. Det här sa Charlotte den 24 januari, 2008 klockan 15:27 9

  Oj sĂ„ underligt – och urbota dumt. Vad hĂ€nder om man blir ertappad med smulor i tangentbordet, fĂ„r man sparken dĂ„?

 10. Det här sa Cia den 24 januari, 2008 klockan 18:19 10

  Charlotte: Jag hade medarbetarsamtal med min chef idag. Kompromissen blev att jag helt enkelt fÄr gÄ ifrÄn och sÀtta mig i köket och ta min macka, jag pÄpekade nÀmligen att jag mÄr dÄligt av att vÀnta till lunch och att det inte kan vara bra för arbetsförmÄgan. SÄ nu Àr jag inte lika tjurig lÀngre.