Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nöjd

Skrivet av den 13 januari, 2008 i Svammel

TyvÀrr vann jag inga skor, deppar lite. Men jag fÄr vÀl shoppa loss pÄ nÄgra nya skor i vÄr, ahhh kÀnner mig genast bÀttre!

Har tagit det relativt lugnt i helgen, jagat katthÄr bÄde pÄ golv och klÀder sÄ snövit har fÄtt jobba. M och jag kÀkade pÄ Texas Longhorn i fredags, helt sjukt gott. IkvÀll blev det pizza för första gÄngen pÄ sÀkert ett Är tror jag, getost skÄllad rödpaprika, rödlök, kyckling, spenat mm. en ny favo. Jag har designat vidare pÄ en site vi hÄller pÄ med, det finns risk att jag dragit pÄ mig mina första grÄa hÄr pÄ kuppen men nu Àr det fixat, skönt. Nu Àr det dags att sussa för att orka med veckan, jag hoppas verkligen att den blir lÀttare Àn förra.

Mer eller roligare Àn sÄ hÀr blir det inte ikvÀll
Natti natti

 PS: Kul att sÄ mÄnga kommenterat!

3 har sagt sitt

Tags:

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nöjd”

 1. Det här sa Carina den 14 januari, 2008 klockan 6:41 1

  Verkilgen en lÀcker design du fixat till hÀr!
  NÀÀ jag har inget skaft nÀr jag mÄlar,
  bara för att jag Àr sÄ lat att jag inte vill
  hÄlla pÄ och tÀnka golv och sÄnt.
  MÄlar superförsiktigt istÀllet, frÄgan Àr
  vad som Ă€r bĂ€st………
  Den gröna fÀrgen var nog okey men fondvÀgg
  i sig sjÀlv Àr inte min grej numera!
  Kraaaaam Carina

 2. Det här sa Cia den 14 januari, 2008 klockan 9:57 2

  Carina: Tack… det var dock inte bloggens design jag jobbade pĂ„ ;-).

  Vet du att det rĂ€cker med lite tidningspapper som du flyttar med om du anvĂ€nder skaft. Det Ă€r bara droppet precis nĂ€r man lyfter fĂ€rgen till vĂ€ggen. Men huvudsaken Ă€r ju att du fick fĂ€rg pĂ„ vĂ€garna, lite extra trĂ€ning skadade sĂ€kert inte 😉

 3. Det här sa Carina den 14 januari, 2008 klockan 10:47 3

  Jag har ju bott i GÀvle under mitt livs första 39 Är och
  ALDRIG sett bocken monteras ner!!
  Vet att för nÄgot Är sedan brann den före jul men de
  byggde upp en ny, den gÄngen fick de nog ocksÄ
  montera ner den om jag inte minns fel!
  2 dagar att bygga upp och nĂ„gra timmar att riva ner 🙂