Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ofrivillig mohair – Dagens outfit

Skrivet av den 14 januari, 2008 i Kattifnattarna,Ytligt

Visst Àr det fantastiskt nÀr man kÀnner sig sÄ dÀr extra frÀsch pÄ mÄndagsmorgonen? Vaknade hyfsat OK med lite hjÀlp av Nicke som tyckte att han behövde lite morgongos, detta demonstrerar han genom att skrika i mitt öra tills jag reagerar(för er som missat det sÄ Àr Nicke min ena katt). Om man bortser frÄn skriken i örat innan jag sömndrucket lÀgger armen om honom och han kryper intill och lÀgger sig sÄ Àr det ett fantastiskt sÀtt att vakna pÄ.

Jo det Àr mysigt med kissar förutom att de fÀller. KlÀdde pÄ mig i morse efter att ha gÄtt ett varv med rollern över min svarta klÀnning och sÄ begav jag mig till jobbet. VÀl pÄ kontoret under lysrörens förlÄtande och ombonade sken insÄg jag sedan att jag inte missat nÄgra hÄrstrÄn, jag var tÀckt frÄn topp till tÄ. Min klÀnning liknade mer en mohairtröja frÄn det glammiga 80-talet. SÄ dÀrför blir det ett inlÀgg å la modeblogg om dagen outfit. Det blir dock en dagens outfit utan bilder vilket nog kan anses som helt Ät skogen, men jag gör som jag vill!
Förutom nĂ€r katterna bestĂ€mmer. Tur att jag Ă€r en erfaren ïżœ?kissemammaïżœ? med klĂ€dvĂ„rdsroller i skrivbordslĂ„dan.

6 har sagt sitt

Tags: , ,

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ofrivillig mohair – Dagens outfit”

 1. Det här sa Camilla den 14 januari, 2008 klockan 12:00 1

  Ha ha… ja, de har sina nackdelar de smĂ„ ullbollarna, Ă€ven om fördelarna övervĂ€ger STORT!
  Hade problem att komma in pÄ din blogg, men nu gick det Àntligen!
  Ha en bra mÄndag!
  K R A M!

 2. Det här sa Nilla den 14 januari, 2008 klockan 18:38 2

  ÅÄÄ vad avundsjuk jag blir, jag vaknade med dunder huvudvÀrk imorse, och kÀnde mig inte alls utvilad.
  KĂ€nner igen det dĂ€r med katten 🙂 dom Ă€r ju för goa nĂ€r dom kryper upp och ska mysa. VĂ„r Tussen, ska helst ligga över halva min kudde, och spinna som tusan rakt i örat 🙂
  Men det fĂ„r han sĂ„ gĂ€rna göra, mattes Ă€lskling 🙂
  Ha en trevlig vecka!

 3. Det här sa Cia den 14 januari, 2008 klockan 19:07 3

  Camilla: Ja fördelanrna leder verkligen stort! Ja de flyttar min server sÄ det kan bli nÄgra glapp har de varnat för. Det ska dock medföra att servern blir pÄlitligare i lÀngden.

  Nilla: Jag kĂ€nner mig inte alls utvilad nu (19:00) JĂ€kligt trött men fĂ„r inte sova Ă€n, dĂ„ vaknar jag inatt istĂ€llet 🙁 . Tja nĂ€r jag kommer hem vill Pympen ligga pĂ„ min axel och spinna och gĂ€rna sticka nosen i mitt öra och hyperventilera.

 4. Det här sa Linda den 14 januari, 2008 klockan 21:02 4

  haha.. ja det blir nog en del hĂ„r. Men jag skulle gĂ€rna vilja ha hĂ„r hemma, bara jag klarade av katter. Jag VILL ha katt! 🙁

 5. Det här sa Marie den 14 januari, 2008 klockan 22:20 5

  kÀnner igen det dÀr du, har ju katter hemma hos familjen o fan va de hÄrar!

 6. Det här sa Cia den 14 januari, 2008 klockan 22:32 6

  Linda: Stackars dig… Jag vill inte vara utan katt om det sĂ„ tar livet av mig

  Marie: Mmmm men det Ă€r vĂ€rt varenda hĂ„rstrĂ„ i vĂ€rlden 😉