Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag en fantastisk B-mÀnniska

Skrivet av den 9 januari, 2008 i Svammel

Godmorgon alla glada, och alla inte sÄ glada ocksÄ för den delen!!!
(Fejkat morgonhurtigt)

Japp jag var först pĂ„ plats bakom skrivbordet, eller sĂ€ger man framför? För tidigt men mĂ„ste ju ”betala igen” min försovning igĂ„r. Fast jobbklockan gĂ„r inte med pĂ„ det, vi fĂ„r inte flexa in för tidigt. SĂ„ jag passar pĂ„ att hĂ€lsa er gutten morgen istĂ€llet. Good morning, goede ochtend, bonjour och Ń…ĐŸŃ€ĐŸŃˆĐ”Đ” ŃƒŃ‚Ń€ĐŸ.

Jag har fÄtt för mig att om jag intalar mig att jag Àr pigg sÄ tror min kropp pÄ mig. Fast det Àr nog inte sant, mÄste jag erkÀnna för mig sjÀlv nu nÀr jag testat. Jag Àr nog en sÄn dÀr B-mÀnniska!

Att jag Àr det har jag nog vetat om hela livet, frÄn det att jag var liten och bars till dagmamman tjurig som fan. Jag tror mina förÀldrar fattade hur det var stÀllt ocksÄ, dÄ jag fick styra mina tider sjÀlv om det bara gick.

Det finns de pÄ jobbet som hÀvdar att det Àr vÀl bara att lÀgga sig tidigare, men det fungerar inte. Det Àr inte det att jag inte kan lÀgga mig tidigare det Àr det att det inte spelar nÄgon roll. Jag Àr likförbannat inte vaken pÄ morgonen, visst kroppen rör sig men vaken? Nja knappast.

Det Àr egentligen fantastiskt att jag presterar sÄ himla bra i A-samhÀllet, tÀnk bara vad jag skulle kunna göra om jag fick gÄ pÄ B-tider!

4 har sagt sitt

Tags: ,

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag en fantastisk B-mĂ€nniska”

 1. Det här sa Camilla den 9 januari, 2008 klockan 10:14 1

  Jag Àr nog mer A-mÀnniska i sÄ fall, men under ledigheten förvandlades jag helt plötsligt till en B-mÀnniska, riktigt trevligt att kunna sitta uppe och vara social lÀngre Àn till 22.00 om kvÀllarna, dÄ jag i vanliga fall brukar nicka till framför TV:n.
  Hoppas dagen i dag blir en bra dag! HÀr Àr det grÄtt som f..n, jag vill ha vÄr nuuuuuu!
  Kram!

 2. Det här sa Ariel den 9 januari, 2008 klockan 16:28 2

  Jag Ă€r nog ocksĂ„ en B-mĂ€nniska. Nog eftersom jag egentligen tror att jag har 30-timmars dygnsrytm, lĂ€ggdags blir bara senare och senare… Jag sĂ„g en dokumentĂ€r om en man som sade sig ha 36- timmarsdygn. Det fanns tydligen viss (om Ă€n vĂ€ldigt lite) forskning pĂ„ Ă€mnet. 😀

 3. Det här sa Cia den 9 januari, 2008 klockan 19:13 3

  Camilla: ca. 10-15% Àr A-mÀnniskor, 25-30% Àr B-mÀnniskor och resten Àr nÄgot mellanting. LÄter som du kan slÄ om sÄ du Àr nog varken A ller B . Ja vÄr pÄ bestÀllning vore verkligen nÄgot!

  Ariel: Precis… Jag har lĂ€ngre dygn ocksĂ„…men Ă€r inte en morgonmĂ€nniska nĂ„gonsin, Ă„ andra sidan har jag aldrig kunnat testa den teorin… Kan vara sĂ„ att jag Ă€r en 30-mĂ€nniska. Jag lĂ€r hur som helst aldrig fĂ„ veta.

 4. Det här sa ina den 8 juli, 2008 klockan 11:24 4

  Oj, tack för att vi Àr sÄ lika pÄ den punkten! Jag tycker om Ditt leende ocksÄ, det hjÀlper mig att fÄ se glada mÀnniskor nÀr mina elever har sommarlov. Jag tycker mer och mer om att blogga fast det var bara igÄr jag började. Jag slutade gÄrdagen vid dator 1.30 och börjde imorse runt 7.00 sÄ jag Àr nog bÄde A- och B- mÀnniska sÄ lÀnge jag orkar.

  Ja bloggande Ă€r lite beroendeframkallande. LĂ„ter som du beskriver ett typiskt Ciadygn… Somnar vĂ€ldigt sent efter ett envist rullande. Upp vid 6:30 och ivĂ€g till jobbet. Men det sliter vĂ€ldigt att sova för lite. Önskar mig senare mornar och mer arbete hemifrĂ„n (Restid Ă€r slöseri med tid viktig vaken tid)
  I kroppen Àr jag B-mÀnniska men i verkliga livet tvingas jag leva som A- & B- mÀnniska.