Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tidsproducent sökes

Skrivet av den 7 januari, 2008 i Svammel

Ja ha nu har tidstjuven varit hĂ€r igen och nu kan jag inte skylla pĂ„ SL. Kollade bara pĂ„ Extreme makeover HOME edition oc sen var klockan 22:00. Vem var hĂ€r och norpade alla andra minuter? Jag skulle ju skriva en artikel till Inredningsmagasinet men det ser inte ljust ut för dĂ„ vaknar jag vĂ€l helt mör imorgon ocksĂ„… Äh det lĂ€r jag sĂ„ klart göra i alla fall.

Vart vÀldigt vÀl emottagen hemma i alla fall. Pympen har tvÄngsgosat mig genom att krypa upp pÄ min axel och spinna. Ja halva kissen ligger förstÄss i mitt ansikte sÄ det Àr inte lÀtt att varken blogga eller surfa, men ohhh vad man kÀnner sig Àlskad. Hon körde öronsnoosningen ocksÄ, dÄ hon sticker nosen i mitt öra och andas samtidigt som hon spinner. DET KILLAR!

Funderar pÄ om jag ska jaga tidstjuven eller om det bara leder till att han stjÀl mer tid, nej det finns nog ingen jaktsÀsong pÄ tidstjuvar och tjuvjakt vill jag inte bidra till. FÄr försöka stjÀla tillbaks lite nÄgon annan dag. Hoppas ni fÄr sussa sött i natt för det Àr vad jag verkligen lÀngtar efter.

PS IstÀllet för gryningslampa kan jag tÀnka mig en tidsmaskin, inte en sÄn man reser med, utan en som tillverkar tid nÀr man behöver den. NÄgon som kÀnner till en bra tillverkare?

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tidsproducent sökes”

 1. Det här sa Charlotte den 8 januari, 2008 klockan 15:13 1

  FĂ„r du Ă€ndĂ„ fatt pĂ„ tidstjuven sĂ„ hĂ€lsa att jag ocksĂ„ vill ha ett allvarligt snack med honom – jag hade hur mycket tid som helst nĂ€r jag vaknade och nu sitter jag plötsligt hĂ€r med bara lite bottenskyla i timglaset kvar.

 2. Det här sa Cia den 8 januari, 2008 klockan 18:08 2

  Charlotte: Jag har bara en sak att sÀga om det, vart Àr alla tidspoliser nÀr man behöver dem?

 3. Det här sa Nilla den 8 januari, 2008 klockan 19:49 3

  Jag hĂ„ller med dig, den dĂ€r tidstjuven verkar hĂ€rja lite bĂ„de hĂ€r och dĂ€r 😈
  Men idag har jag iallafall hunnit ifatt honom lite, har faktiskt hunnit med liiite mer Ă€n vad jag tĂ€nk, det Ă€r vĂ€l alltid nĂ„got 😉
  Ha det gott!!

 4. Det här sa Cia den 8 januari, 2008 klockan 21:06 4

  Nilla: Ja ”the sneaky bastard”! Jag har hunnit lika lite sopm jag trode jag skulle orka…dvs inte ens orkat blogga!

 5. Det här sa Linda den 8 januari, 2008 klockan 21:30 5

  Tidstjuven Ă€r mest aktiv pĂ„ helger och semestrar, har jag mĂ€rkt. MĂ„ndagar pĂ„ arbetstid brukar han överlĂ€mna överblivet stöldgods till mig! 👿

  Jepp. Shogun tĂ€nkte vi klĂ€mma till pĂ„sk eller sĂ„. Den har stĂ„tt i hyllan ett lĂ€ngre tag den med. Nu tar vi snyftpaus och Ă„tervĂ€nder till fjĂ€rde sĂ€songen av ALIAS och blandar upp med lite Supernatural och House. Haha…

 6. Det här sa Cia den 9 januari, 2008 klockan 8:12 6

  Linda: IgĂ„r var han hos mig och norpade igen. Jag tittade pĂ„ vĂ€ckarklockan och den var 5:00. Sen nĂ€r jag skulle gĂ„ upp var den helt plötsligt 9:00, han norpade 4 timmar bara rakt av. Det innebar skamset intĂ„g pĂ„ jobbet igĂ„r. Nu sitter jag hĂ€r tidigt istĂ€llet… SĂ„ tidigt att min ”flexmĂ€tare” (Jo pĂ„ jobbet finns riktiga tidspoliser) inte godtar att jag loggar in. Vilket inte Ă€r hela vĂ€rlden för dĂ„ kan jag ju blogga in 😉