Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Det stora mörkret

Skrivet av den 7 januari, 2008 i Svammel

Lite övertrött tror jag att jag kommer vara ikvĂ€ll… blir svĂ„rt att somna trots att jag kĂ€nner pĂ„ mig att jag borde vara döende. Har klarat av en hel ”riktig” arbetsdag med 3,5 timmar sömn dĂ€r jag vaknade klockan 3:00 i natt och sedan inte kunde somna om. VaddĂ„ vĂ€nda pĂ„ dygnet? Det Ă€r ju mörkt hela tiden i alla fall!

Min kropp och hjĂ€rna Ă€r inte alls med pĂ„ Svensk vinter. JassĂ„ har ljuset vĂ€nt? Ja det mĂ€rks verkligen nĂ€r solen gĂ„r upp 8:40 och ner 15:17. DĂ€remellan Ă€r det sĂ„ mulet att man inte mĂ€rker att det Ă€r dag… Jag sammanfattar första arbetsdagen som rama mörkret.

Nu ska jag hem och ”jobba” med bokföringen. Jippi! min favoritsysselsĂ€ttning. Tar en svĂ€ng förbi banken först dĂ„ jag lyckades slarva bort mitt bakcertifikat vid ominstallationen av burken. Suck ibland Ă€r man en riktig klĂ„pare…

PS om nĂ„gon kĂ€nner att den tycker oförskĂ€mt mycket synd om mig efter detta gnĂ€ll kan ni vĂ€l skicka över en snygg gryningslampa… om det gĂ„r att uppbĂ„da dvs.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Det stora mörkret”

 1. Det här sa Camilla den 7 januari, 2008 klockan 21:13 1

  Ja, i dag var det dĂ„ verkligen tjurigt… tĂ€nk pĂ„ lilla mig, som jobbat en hel vecka redan (varav nyĂ„rsafton och nyĂ„rsdagen) och lyckades vara vaken en hel natt förra veckan och jobba dagen dĂ€rpĂ„… nu var det lite mer synd om mig va? 😆
  HÄller med om att det Àr ett mörker ute, i dag har det varit grÄtt frÄn morgon till kvÀll och som att köra i en biltvÀtt utomhus, immigt och regnigt. BlÀhÀÀÀÀ!
  Hoppas pÄ en god natts sömn och att morgondagen blir ljusare min vÀn!
  K R A M!

 2. Det här sa Cia den 7 januari, 2008 klockan 21:34 2

  Skrattar… Ja ingen idĂ© att försöka dölja sinnestĂ€mningar. Kommer fram i alla fall. Nu Ă€r i alla fall bokföringen fixad, det kĂ€nns skönt. Ska försöka ta mig samman och skriva en artikel till inredningsmagasinet och sedan sussa.

 3. Det här sa Linda den 7 januari, 2008 klockan 21:53 3

  Haha.. ja det Àr lite tungt och mörkt emellanÄt. HÀr uppe Ànnu mörkare.. fast jag tycker faktiskt att det redan mÀrks skillnad (men sÄ har vi ju knappt sett solen alls senaste veckorna..)

  Jag – Gudinna.. haha.. nu fĂ„r jag kĂ€nna mig sĂ„ dĂ€r duktig igen! Bara för att jag rotade i min bandlĂ„da. Haha..Men jag hĂ„ller med – det blev riktigt bra!

 4. Det här sa Cia den 7 januari, 2008 klockan 21:57 4

  Linda: Jag behöver verkligen ljus!!! kan ju inte ens mysa med stearinljus sÀrkillt mycket för jag har sÄ korkade kissar som inte fattar att de tar eld om de drar svansen över lÄgan.