Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

VĂ€rldens lataste brud.

Skrivet av den 29 december, 2007 i Svammel

hade toktrevligt igÄr men kom hem ganska tidigt, sÄ jag passade pÄ att fixa till det sista viktiga med en design Ät Absint Media. Jag kan ocksÄ sÀga att den indiska lammgrytan vi fick var vÀldigt smarrig igÄr. Dessutom var det extremt trevligt sÀllskap. För mig var det nya bekantskaper men jag trivdes vÀldigt bra. Maggan Àr tapetserare, ett riktigt hantversyrke som jag har fuskat i enbart nÀr jag sydde kattsÀng och klÀdde om farmorsstolar, tyvÀrr Àr de inga riktiga skrytobjekt.

Ska nog Ă„ka och kvĂ€llshandla pĂ„ ICA idag.. vi brukar Ă„ka sent sĂ„ fĂ„r man gĂ„ och strosa helt sjĂ€lv. Det Ă€r sĂ„ skönt. I övrigt har M och jag bara varit ute för att Ă€ta frunch idag. Jag har inte lĂ€st inte gjort nĂ„gonting!!! Jag har dock kollat pĂ„ en Mary-Kate & Ashley Ohlsen film… fattar ni hur hjĂ€rnslö dagen varit. Riktigt skönt faktiskt.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “VĂ€rldens lataste brud.”

 1. Det här sa Carina den 29 december, 2007 klockan 20:51 1

  Men hÀr Àr 2 till som haft en riktig slapparedag
  som mestadels tillbringats pÄ sofflocket med
  varsinn bok. Lust och ork har inte funnits till annat
  denna regnsjuka dag som Àven skittat ner mig kÀnns
  det som, fyy sjutton va jag blir seg av detta regnande!!
  Kramelikramen Carina…….för dagen husvagnscarina!

 2. Det här sa Cia den 29 december, 2007 klockan 23:10 2

  Carina: Jag funderade pĂ„ en sak, husvagn mitt i vintern blir inte det kallt om det Ă€r ”riktig” vinter?

 3. Det här sa Linda den 29 december, 2007 klockan 23:12 3

  LĂ„ter som en perfekt dag. Det har vi ocksĂ„ haft, sĂ„ nĂ€r som pĂ„ den sura oxfilĂ©n. Men det löste sig ju.. haha…

  TyvĂ€rr Ă€r vĂ€dret inte det bĂ€sta… varmt och snöfattigt. Bara blĂ„is med grĂ€stuvor mellan. Och vi som har en helt ny Ă„kmadrass att tesat. Man kanju tro att vi flyttat frĂ„n norrbotten, ju!

 4. Det här sa Cia den 29 december, 2007 klockan 23:30 4

  Linda: Vad trĂ„kigt med en sur oxfilĂ©. Vi köpte ocksĂ„ oxfilĂ© som jag ska testa att helsteka. HĂ„ller tummarna att det blir bra, men det vet jag inte… Försdta gĂ„ngen och allt.