Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vad får man för 1750:- ?

Skrivet av den 29 december, 2007 i Svammel

StorshoppingNu har M och jag fått baken ur sängen en liten stund och pallrat oss iväg på ICA. Det var typ vi och ett par till där, skönt! M ojade sig och undrade om jag hade råd då jag brukar plocka minst två av allt när jag shoppar med honom (Man får ju passa på när han kör, inte kul att släpa hem själv). Det här är vad man får för 1700:-. OBS! glöm inte att berömma mig för min fina tapetsmak…


Glöm inte heller att jag visst ska tillhöra den ironiska generationen.

5 har sagt sitt

Tags: ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vad får man för 1750:- ?”

 1. Det här sa Linda den 30 december, 2007 klockan 0:32 1

  Filén vi köpte var färsk brasiliansk… 169:- kg. Vi har köpt braslianskt tidigare och det brukar inte vara något fel på den, men så var det alltså idag. Så kolla du din filé en stund innan du ska ha den så du kan fixa annat om du måste! Men förhoppningsvis är din oK. Dessutom kanske du köpt någon annan sort.

 2. Det här sa Cia den 30 december, 2007 klockan 0:59 2

  Linda: Färsk brasiljansk á 199:-/kg. Det är säkert inget fel på vår. Ser fram emot den.

 3. Det här sa Camilla den 30 december, 2007 klockan 12:00 3

  Oj vad massa grejor! 🙂 Härligt att fylla frysen och kylen helt.
  Nyår ja… det är faktiskt bara maken och jag som ska mumsa på den tårtan. Jag jobbar till 20.00 och jobbar nyårsdagen från 7.00, så det blir ingen fest för oss. Men god mat och tårta + champagne vägrar jag stå över en nyårsafton. 😉
  K R A M!
  Tapeterna var inte riktigt min smak, nej… 😯

 4. Det här sa Cia den 30 december, 2007 klockan 16:08 4

  Camilla: Tja vi ska mumsa fet potatisgratäng… så Kakan kanske skulle funka 😉 Fast då blir det ju två feta synder!
  Hehehe inte direkt en tapet eller fårg jag skulle välja själv, fast det var något de sa vi inflyttningen rör inte köket så vad gör man? Man låter det vara. Tilll påsk passar det ju i alla fall 😉

 5. Det här sa Linda den 30 december, 2007 klockan 16:58 5

  haha.. ja men han kan leka hur länge som helst inne på sitt rum. Han konstruerar och fantiserar. Helst med saker som inte är ”färdiga”, typ pinnar, kartonger, sugrör, slangar och sånt.. haha…

  Vi lämnade tillbaka filén idag. Hela sändningen hade visst varit dålig. blä… och trots att vi förvarat vår ute på balkongen där det var 0-gradigt i natt stank den skunk i förmiddags. urk