Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

White bubbly x-mas

Skrivet av den 23 december, 2007 i Badgalen

Jag julbadarCamilla skrev i sin blogg att hon önskade sig en frigga med bubbelbad, nÀtuppkoppling och yogaplats. Jag nöjer mig med bubblor i badet. Dags för julbad med andra ord, har tvÀttstuga ocksÄ sÄ hÀr dan före dopparedagen. Förr var julbadet en tradition som var viktig pÄ gÄrdarna dÄ man i gamla tiders bondesamhÀlle inte riktigt hade samma uppfattning nÀr det gÀller renlighet och hygien som vi har idag. Mitt bad blir dock inte i bykbaljan i köket. Föresten Àr skummet nog det enda vita fluff jag fÄr till jul det hÀr Äret. Snön lyser med sin frÄnvaro sÄ jag och Bing fÄr drömma vidare om en vit jul.

7 har sagt sitt

Tags: ,

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “White bubbly x-mas”

 1. Det här sa Camilla den 23 december, 2007 klockan 18:02 1

  *Viskar* det lĂ„ter underbart, men du har ju inga arga tonĂ„ringar att fly ifrĂ„n, sĂ„ i ditt fall skulle jag ocksĂ„ ha nöjt mig med ett hĂ€rligt bad! 😉
  K R A M!

 2. Det här sa Cia den 23 december, 2007 klockan 18:05 2

  arga tonĂ„ringar… dra in alla julklappsprivilegier! 😉 heheh fast dĂ„ blir de vĂ€l Ă€nnu argare 😉

 3. Det här sa Linda den 23 december, 2007 klockan 18:07 3

  Haha.. jag kommer just frĂ„n mitt julbad. Sitter med handduken virad omkring mig. Jag och lill-bus har badat bland rosblad nu ikvĂ€ll… jĂ€ttehĂ€rlig badbomb frĂ„n lush! Nu har maken Ă€ntrat duschen och sen ska vi till svĂ€rmora för att provsmaka julbordet litegranna…

 4. Det här sa Cia den 23 december, 2007 klockan 18:12 4

  Ohhh tror jag har hemgjorda rosbomber nÄgonstans. Jag och vÀnninorna hade en pysseldag dÄ blev de till. Bilderna frÄn den gÄngen ser ut som vÀrsta knarkkvarten dÀr vi stÄr med vÄg och pÄsar med vittpulver!
  M och jag ska Àta kycklingsallad, blev het thaisoppa till lunch blir nog tillrÀckligt med julmat i alla fall.

 5. Det här sa Carina den 24 december, 2007 klockan 10:24 5

  Hihi vilken go bild!
  SjÀlv fÄr jag i brist pÄ badkar ta
  mig en dusch NU!!
  Kramkram Carina

 6. Det här sa Camilla den 25 december, 2007 klockan 22:21 6

  Antingen var jag superstressad sist dĂ„ jag kikade pĂ„ detta inlĂ€gg, eller sĂ„ har du lagt dit bilden efterĂ„t… men hur som helst sĂ„ var det en jĂ€ttehĂ€rlig bild. 🙂
  Kram!

 7. Det här sa Cia den 26 december, 2007 klockan 14:54 7

  camilla: Du var superstressad… det Ă€r inte bra…du ska ha en lugn och avslappnande jul ju!