Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

High maintenance?

Skrivet av den 17 december, 2007 i Inredning

JulgruppdetaljNu har M skÀmt bort mig igen. jag brukar inte vara sÄ förtjust i julgrupper med sina garntomtar fastlimmade pÄ tandpetare, HUA! Dessutom vill jag inte ha nÄgon julstjÀrna som kissarna kan fÄ lust att provsmaka. Nicke har redan svullnat upp en gÄng dÄ han bestÀmde sig pÄ att smaka pÄ en novemberkaktus. Nej julgrupper har verkligen inte stÄtt högt i kurs.

SĂ„ satt han dĂ€r, den gĂ€spande lilla tomten. Egentligen vart jag förĂ€lskad i en stor mossuppsĂ€ttning som vart ett minilandskap, fast dĂ„ jag inte har sĂ„ mycket möbler finns det inte riktigt plats för den. JulgruppPappa var vĂ€ldigt besviken överatt han inte fick tag pĂ„ nĂ„gon julgrupp till mig i Ă„r, men jag fĂ„r nog sĂ€ga att jag Ă€r glad att han inte fick det. DĂ„ den hĂ€r lilla julgruppen blev tagen till nĂ„der, ingen plastklĂ€dd röd korg som lĂ€cker nĂ€r man vattnar har den heller. Vi fĂ„r vĂ€l se hur krĂ€vande den Ă€r för jag Ă€r officiellt kĂ€nd Ă€ven som ”blomdödaren”.

2 har sagt sitt

Tags: ,

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “High maintenance?”

 1. Det här sa Camilla den 18 december, 2007 klockan 9:26 1

  NÀ, vilken söööt! =) Vilken tur att du har M som pysslar om dig! (Visste du förresten att kent har en lÄt som heter M som Àr otroligt vacker?)
  Kram och ha en fin tisdag!
  Funderar pĂ„ det dĂ€r med ny domĂ€n, blogspot kan ju ge mig grĂ„a hĂ„r. De har Ă€ndrat om i mallen sĂ„ att alla foton man lĂ€gger in som header Ă€r antingen för stora eller blir suddiga… Grr! Testat en wordpress-domĂ€n men kĂ€nner att tid eller intresse för att lĂ€ra mig ett helt nytt blogg-koncept inte finns för tillfĂ€llet – maken kommer bara att bli Ă€nnu mer sur dĂ„ jag mĂ„ste Ă€gna Ă€nnu mer timmar hĂ€r…
  Du Ă€r vĂ€rldens snĂ€llaste, Ă€r det sĂ„ att jag behöver hjĂ€lp Ă€r du sjĂ€lvklart den första jag frĂ„gar och dĂ„ ska jag skĂ€mma bort dig med en lyxig middag ute eller sĂ„, som tack! (Om du nu inte vill ha betalt som du sĂ€ger…)
  K R A M!

 2. Det här sa Linda den 18 december, 2007 klockan 16:19 2

  Det var vÀl en lagom julgrupp. jag gillar inte heller julgrupper. Amaryllisar dÀremot har jag till jul. Sen kan jag julpynta en vanlig blomma istÀllet för att ha en sammansatt julgrupp. Tomten var ju bedrövligt söt!