Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Etna Bahh, Cia ahhhh

Skrivet av den 18 december, 2007 i Negativ

Usch, Jag har gått och varit arg i ett par dagar nu. Jag blir sällan arg och det är sällan det bubblar över men vulkanen började pyra i måndags så att det nästan luktade svavel i näsan. Första dagen på jobbet efter Rysslandsbesöket och en hel del som låg och väntade på mig och behövde tas omhand. DÅ dimper det ner massor med problem mejl från min kollega som bestämt sig för att vara hemma och jobba med helt andra saker. Fan kolla att det går först! Jag hade ingen annan att ta hjälp av och högarna växte. Fick ta itu med hans problem först då de var mest akuta. Ilskan fyllde mig som ett svar moln i bröstet. Han borde ha stannat hemma tisdag och eventuellt onsdag istället. Måndagar är aldrig en bra dag då det tycks dimpa ner mest panikgrejer efter helgen. Riktigt usel planering, hur blev det godkänt? Nu känner jag mig fortfarande grinig och tror jag kan börja lipa för ingenting då ilska gör mig instabil. Jag är grining för att jag känner att jag inte hunnit ikapp än. Självklart skulle julklapparna ha gått ut tidigare men nu stod de snällt på lagret och väntade, jag fick rycka in där med. Jag tycker min kollega (han som stannade hemma) kunde visa mer ansvar även för sina kunder när det gäller såna små detaljer. Jag vill inte gå och känna mig arg… Kan någon reta mig och ta på sig explosionen så att det går ur kroppen tack?

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Etna Bahh, Cia ahhhh”

 1. Det här sa Linda den 19 december, 2007 klockan 15:41 1

  Haha… pumlor är ett annat ord för kulor.. alltså såna där glaskulor man sätter i granen! Men jag tror det är mer vanligt att använda ordet här norröver! Så det är nog därför du inte fattade!

 2. Det här sa Linda den 19 december, 2007 klockan 15:42 2

  Kolla här! haha
  http://www.sofi.se/1552#item104100

 3. Det här sa Elin den 19 december, 2007 klockan 16:22 3

  Visst är det så, julen var annorlunda när man var liten. Är visst bara tjugo fyllda, men ändå. Det känns så annorlunda nu när man inte bor hemma hos mamma bland allt julbak och pyssel. Det är inte lika roligt att göra allt själv men har liksom tvingat mig till det. Har lagt ner extra mkt tid på inslagning av klappar och julkort iår, bakat lite och ja, då känns det som att julen är här lite mer. Ta dig tid 😀 För gammal för julen blir man aldrig.
  Många kramar!

 4. Det här sa Cia den 19 december, 2007 klockan 16:30 4

  Linda: Hahah ja då har jag lärt mig lite dialekt då. 😉

  Elin: Jo nej jag börjar liksom bli mogen för julen igen… Det känns inte som ett tvång…bara mysigt och jag vill så mycket men gör det jag hinner. Det jag inte hinner får helt enkelt vara.

 5. Det här sa Daniel den 20 december, 2007 klockan 6:31 5

  peta….peta….peta lite till….peta….peta……

 6. Det här sa Camilla den 20 december, 2007 klockan 9:26 6

  Hoppas du är gladare nu vännen! 🙂 Ibland är det skönt att vara så där riktigt arg… !
  Kram och ha en skön torsdag.

 7. Det här sa Cia den 20 december, 2007 klockan 15:55 7

  Daniel: Peta vulkanen Cia går inte att trigga igång så enkelt …tyvärr!

  Camilla: Jo jag är gladare men tar gärna den där urladdningen i alla fall… den tycks bara inte finnas i närheten… Undrar om jag blir farlig om jag trycker på mina känslor? Hoppas inte 😉