Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag gömt mig i en vrå…

Skrivet av den 16 december, 2007 i Svammel

… för att titta lite på, ett konstigt stort paket som någon av oss skulle få…
Gran med den mystiska julklappen under
Jorå det ligger ett jättepaket under den sneda granen från M till mig och jag är toknyfiken (Boxmusen vaktar). Jag brukar inte vara så nyfiken på mina julklappar. Jag brukar mest vilja se minen på dem som får dem av mig. Julklappar tycks vara ett stressmoment för många. Det kan de nog vara för mig med när jag inte kommer på den perfekta presenten. Jag är dock nöjd med valet i år också även om det inte är lika planerade som förra årets. Jag vet att  jag hittat väldigt fina klappar i år med. I år känns det som om M lyckats trigga min nyfikenhet ordentligt för jag har iiiingen som helst aning och jag kan inte komma på vad jag önskat mig heller. Fast han säger att jag inte får gissa för då kanske han försäger sig…

NejlikeapelsinerSom ni ser har det julpyntats idag. Det tycks vara ett bloggarsyndrom, är vi pyssligare och mer sugna på julmys än andra? M och jag har gjort nejlikeapelsiner ochså som vi hängt i mitt fönster och så har M kokat risgrynsgröt. Det finns ingen som gör så god gröt som M så det är definitivt en av julens höjdpunkter. Ska försöka tvinga upp mig i tid i morgon så jag får mumsa på den till frukost. När det gäller mig och M så är det jag som steker pannkakor men M gör alltid gröten. Det beror nog på att jag lyckats bränna den galet då jag experimenterat på det området. Nej fy Ciagröt smakar illa.

5 har sagt sitt

Tags: , , ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag gömt mig i en vrå…”

 1. Det här sa Linda den 16 december, 2007 klockan 23:25 1

  ja det är så härligt att pyssla och göra fint!

  Det var precis så jag tänkte med garderobsblomman. Är inte alls så förtjust i ”färdiga” julgrupper…

 2. Det här sa Carina den 17 december, 2007 klockan 7:03 2

  Pssst, fråga M om knepet med gröten 🙂
  Älskar klappar, både att ge och få!
  Är också så där ruskigt nyfiken på en kasse som
  står bakom soffan från NK som Stefan kom hem
  med häromdagen…..tänk om det är de efterlängtade
  sängkläderna från lexington!!! 😆

 3. Det här sa Cia den 17 december, 2007 klockan 10:17 3

  Linda: Jag har sett det.

  Carina: M har inte lyckats lära mig… Han har bara magiska fingrar eller något sånt! Hahah du vet i alla fall vad du har önskat dig… och NK låter lovande för just Lexingtonlakan.

 4. Det här sa Camilla den 17 december, 2007 klockan 13:27 4

  Men vad mysigt det blivit hos Cia! 🙂 Psst… har du lyft och ruskat och klämt på julklappen? Hur vågar han ställa dit den obevakad hos dig? (Men du kanske inte är som jag, som t o m pillat upp julklappar, kikat och tejpat ihop igen – men det var då jag var mindre).
  Kram!

 5. Det här sa Cia den 17 december, 2007 klockan 15:00 5

  Camilla: Nja jag blev tvungen att lyfta ner den under granen… men det gav ingen hjälp. M litar på mig… nej några julklappar har jag aldrig pillat upp… Sporten var att hitta julklappsgömman INNAN de blev inslagna. Min mamma brukade köpa första julklapparna på mellandagsrean och sedan spara dem till nästa jul!
  Ruskat föresten nä det vågar jag inte men lite små tungt var det. Jag var lite orolig att han köpt en Kitchen Aid till mig… Har kollat massor på den… men paketet var lite för lätt… Jag hotade med att slå ihjäl honom om det var en sån för de är ju tokdyra såg en med specialpris för 5990 kr.
  Nej jag får nog suktas ända fram till jul!