Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Legitimerad inredningskonsult?

Skrivet av den 3 december, 2007 i Inredning

Har haft fyra nĂ€stan datorfria dagar, inte direkt sjĂ€lvvalt utan för att jag lekt halloweenfontĂ€n med toknĂ€sblod, kunde inte ens vara pĂ„ jobbet. Ja, jag Ă€r en porslinsdocka som inte tĂ„l nĂ„got. I alla fall kĂ€nns det sĂ„. Dyrt blir det ocksĂ„, jag fĂ„r vĂ€l leva pĂ„ vatten och bröd till jul, för decemberlönen blir nog inte att leka med 😉 .

NÀr jag sen petar lite pÄ burken sÄ Àr det Absint Mediaproduktioner som fÄr uppmÀrksamhet. Min julspecial har dessutom fÄtt mer pyssel av Carina jag har bara inte fixat att fÄ upp det Àn.

Det vĂ€rsta av allt, jag har inte ens pyntat! Inte ens en liten ljusstake! Ville ju göra nejlikeapelsiner ocksĂ„, sĂ„ att det doftar sĂ„ dĂ€r hĂ€rligt i köket. Åkte i alla fall ivĂ€g till Ms mamma igĂ„r pĂ„ lite adventsfika. Hon ska sĂ€lja huset och har köpt lĂ€genhet sĂ„ hon vill ha lite hjĂ€lp med homestyling och inredning i nya hemmet. Det tycker jag Ă€r en enorm komplimang att fĂ„ hjĂ€lpa till. Framför allt med nya hemmet för det Ă€r ju nĂ„got som blir bestĂ„ende och som hon ska leva i. Fast jag ska vara rĂ„dgivare inte inredare, ingen galna-Jon sjukan hos mig inte.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Legitimerad inredningskonsult?”

  1. Det här sa Carina den 3 december, 2007 klockan 10:46 1

    Min kommentar ramlade bort 🙁

  2. Det här sa Carina den 3 december, 2007 klockan 10:47 2

    Men varför kom denmed nĂ€r den lĂ„nga jag skrev innan inte alls fastnade?? 🙄

  3. Det här sa Cia den 3 december, 2007 klockan 11:41 3

    Carina: Det kan vara min server som busar… den har varit lite vinglig inatt. Ledsen för det. 😕