Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Tomten bor på NK – Jag såg honom!

Skrivet av den 23 november, 2007 i Svammel

Julklappar 2007Idag vart det julklappsshopping till M. Kom på vad jag skulle köpa och då var det lika bra att fixa det så fort det bara gick, man vet aldrig hur fort det tar slut. spenderade en jul med att dammsuga Sverige efter en fjärkontroll till Ms Nikon D70. Som jag sedan gömde i ett stort paket med 20 par strumpor 😉 (För jo självklart fick jag tag på en dagen inna julafton). Till det hör att M hade gjort detsamma så jag fick en till min D70. Vad årets julklappar är kan jag tyvärr inte tala om för M brukar vara en duktig läsare av min blogg. Bra är de men kanske inte går att jämföra med förra årets tavlor på duk en på varje kisse. Så tomten bor definitivt på NK… Jag såg honom dessutom sittandes där med tonvis av fotograferande japaner runt sig.

 

nk_julfonster_2207.jpg

Passade dessutom på att ta mig en titt på några av NKs berömda julfönster, de går i år i temat drömjul. Fint men trångt runt fönstren. Fick fota det från sidan. För er som inte bor i Stockholm brjuder jag alltså på ett smakprov taget med min mobil 😉

8 har sagt sitt

Tags:

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tomten bor på NK – Jag såg honom!”

 1. Det här sa Camilla den 24 november, 2007 klockan 8:13 1

  *Avundsjuk*… varför har inte vi NK i Gävle? Jag bara älskar NK:s julskyltning! Den såg ”finare” ut i år än förra årets tomtefabrik… Måste nog ta en sväng och kika på den under december tror jag minsann.
  Skönt att ha en julklapp fixad! Jag gillar att köpa klappar, men i år blir det inte mycket. Vi tar vår Köpenhamnshelg med kent som en julklapp till varandra och bonusarna vill mest ha pengar, i alla fall tonåringen – så det är nog snabbt fixat i år.
  Ha en skön helg! Kram!

 2. Det här sa Cia den 24 november, 2007 klockan 15:41 2

  Camilla: Ja varför har ni inte NK i Gävle? 😉
  Ja det är faktiskt skönt att ha kommit på något bra så här tidigt.
  Expediten sa att det var därför de hade tid att slå in lite extra fint, då jag inte väntade till strax innan jul.

 3. Det här sa Nilla den 26 november, 2007 klockan 21:57 3

  NK:s julskyltning brukar ju vara något utöver det vanliga, och vi brukar alltid försöka boka in en hotellhelg med någon teater och så såklart ett NK besök. I år vet i tusan hur vi ska hinna med, men man kan ju faktiskt ta tåget in en vanlig kväll i veckan 🙂
  Skönt att du hittat lite julklappar redan, tänk om jag något endaste år kunde vara ute i liiite god tid.
  Ha en skön vecka.
  Kram!!

 4. Det här sa Cia den 27 november, 2007 klockan 11:41 4

  Nilla: Hotellhelg låter ju jätte härligt. Bara det där att komma ifrån är mysigt… Julstämning på köpet är ju extranysigt.

 5. Det här sa Linda den 27 november, 2007 klockan 16:35 5

  Åh så fint fönster….

 6. Det här sa Cia den 27 november, 2007 klockan 16:53 6

  Ja det är något extra för barnsliga själar när det gäller alla NKs Julfönster. Resten kan man tjuvkikapå, på http://www.nk.se

 7. Det här sa Carina den 27 november, 2007 klockan 23:16 7

  Åhh sån ångest jag får när jag tänker på julklappar, speciellt till Stefan! Fattar inte att det ska vara så svårt till killar!
  NK har ju urläkra skyltningar, bara man lyckas komma fram till fönstret, jag lyckades då inte förra fredagen, tjockt med barnfamiljer så de va bara att vända om igen!
  Kramen Carina

 8. Det här sa Cia den 27 november, 2007 klockan 23:37 8

  Carina: jag stte ihop 6 förslag i helgen. M ville ha flera av dem…
  http://jul.inredningsmagasinet.se/for-honom.html