Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

En ganska trist bloggbrud

Skrivet av den 19 november, 2007 i Webbdesign

Jag vet… egentligen är jag ganska trist.

IdephoJag lever för tillfället för mitt skapande, i mitt fall att skapa väl fungerande sidor som jag skulle vilja besöka själv. Jag har precis petat ihop en sida till en arbetskamrat som är fruktansvärt duktig på design och foto själv. Jag råkar bara ha kunskapen att få det att bli levande som hemsida. Johan som jag byggt den åt ska i gengäld få lära mig att avaancera i Photoshop. Jag är ju mer eller mindre självlärd. Eller så ska han få mig att bli mer kompis med min kamera. Jag har långt kvar innan jag riktigt förstår hur jag jobbar med den. Designen som jag håller på med för egen del heter WinterSecrets och ska bli en gratis template när den ser ut som jag vill. Så kritik är mer än välkommen.

________________________________________________

Uppdatering: Jag kraschade sidan… genom att slänga allt på servern i tron att jag tog bort arbetsfoldern!!! IDIOT!!!

Tur att jag hade en hel del sparat lokalt… Så jag slapp börja om … nu går det fort att fixa till den då jag vet hur den ska se ut och vad den ska innehåll… Men snacka om att slösa med sin egen tid.  😡  😥 

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “En ganska trist bloggbrud”

 1. Det här sa Camilla den 19 november, 2007 klockan 21:42 1

  Ett inlägg om dagen duger bra åt mig! Kul att höra att folk har andra intressen vid sidan av bloggen… 😆 Jag börjar nästan växa fast här på stolen.
  Krya på dig! Drygt med hosta… ! Hjälper väl inte med Coxillana-Etyfin eller varmt the?

 2. Det här sa Cia den 19 november, 2007 klockan 22:01 2

  Mmm Har inte Coxillana fick Mollipect… den funkar hyfsat… om jag bara kommer ihåg att ta den innan jag lägger mig… Gick upp 5:20 imorse och tog en ”sup”. Sen sov jag ju som ett barn och kom en timme för sent till jobbet istället.

  Jag är istortsätt fastvuxen vid tangentbordet… det är bara det att jag inte har något roligt att blogga om just då. För vem vill läsa om mina problem med trilskande kod och annat?

 3. Det här sa Linda den 21 november, 2007 klockan 18:35 3

  Jösses vad han var duktig fotograf. Snygg sida du hade fixat åt honom förresten!

  Hoppas hostan blir bra snart!

 4. Det här sa Cia den 21 november, 2007 klockan 20:17 4

  Ja visst är han duktig. Inte bara på att fota utan på efter arbetning också. Och design.

 5. Det här sa diana den 22 november, 2007 klockan 10:07 5

  Nejdå, inte trist. Hoppas hostan ger med sig.

 6. Det här sa Cia den 22 november, 2007 klockan 11:21 6

  Diana: Du är för go… Men å andra sidan så är det ju min verklighet jag bloggar om, trist eller inte 😉