Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Yohoo fredag!

Skrivet av den 16 november, 2007 i Svammel

Slutar 15:00 som vanligt. Jobbar heltid för oss är det 35,5 timmars vecka, det känns på fredagar. På vintern brukar vi normalt jobba in nästa års klämdagar genom att jobba till 16:00. Nu råkade vi jobba in för mycket förra vintern så det blir inga extra timmar nu…. Skönt att ha det gjort. Fast å andra sidan så är det bara en klämdag nästa år. Längtar efter att få vila. Den där bronkiten gör sig påmind, på jobbet påstår de att jag låter förjävligt då jag går med en skrälande hosta.

 Mmmm 1 timme och 30 minuter till helg! :yes: 

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Yohoo fredag!”

 1. Det här sa Linda den 16 november, 2007 klockan 16:21 1

  Ja det är HÄRLIGT med helg. Jag slutade redan halv ett. Men då började jag ju halv sju. Vi har en kort dag i veckan. Det är tid som vi jobbar in med föräldramöten, personalkonfrenser och sånt. Vi får ju göra allt sånt på kvällstid. Den ”korta dagen” är mycket trevlig och välbehövlig.

  Vi gör 38 timmar i veckan för heltid. – 35 timmar i barngrupp,
  2 timmar enskild planering , 1timme arbetslagsplanering i veckan som Till det ett persomöte 2 timmar kvällstid i månaden .Och kanske nåt annat som Lucia, föräldramöte, grillkväll eller så… Men det är ju inte varje månad! haha

 2. Det här sa Daniel den 16 november, 2007 klockan 20:41 2

  Mån-tors = 15.00
  Fre = 12.20 😉

  Livet rockar på fredagar 😀

 3. Det här sa Cia den 16 november, 2007 klockan 21:24 3

  Hahaha man kan tro att Sverige stannar på fredagar.
  Daniel: du kör ju halvtid (om du inte börjar okristligt tidigt). Låter ju skönt men jag vill ha råd att göra något på min lediga tid också 😉

 4. Det här sa Daniel den 17 november, 2007 klockan 9:43 4

  Börjar 06.00 alla dagar, 👿

 5. Det här sa Cia den 17 november, 2007 klockan 13:44 5

  Ohhh det är ju okristligt tidigt!!! Jag skulle aldrig stå ut med så tidiga mornar jag börjar 8:30.

 6. Det här sa Kenttjejen den 17 november, 2007 klockan 14:24 6

  Tjena! Än har vi inte kommit iväg, men om 10 minuter… 🙂 Ååå, jag skulle vilja övertyga hela världen om att lyssna på kent och Jockes fantastiska texter, men gillar du inte dem så gillar jag dig ändå. 🙂
  Japp, vi ska köra lugnt – efter E4 har de nog saltat, så det ska gå bra.
  Kram på dig! Ha en skön lördagskväll.
  Jag är såååå ”pirrig”, mannen undrade om jag trodde att det var jag som skulle sjunga… he he…