Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Yohoo fredag!

Skrivet av den 16 november, 2007 i Svammel

Slutar 15:00 som vanligt. Jobbar heltid för oss Ă€r det 35,5 timmars vecka, det kĂ€nns pĂ„ fredagar. PĂ„ vintern brukar vi normalt jobba in nĂ€sta Ă„rs klĂ€mdagar genom att jobba till 16:00. Nu rĂ„kade vi jobba in för mycket förra vintern sĂ„ det blir inga extra timmar nu…. Skönt att ha det gjort. Fast Ă„ andra sidan sĂ„ Ă€r det bara en klĂ€mdag nĂ€sta Ă„r. LĂ€ngtar efter att fĂ„ vila. Den dĂ€r bronkiten gör sig pĂ„mind, pĂ„ jobbet pĂ„stĂ„r de att jag lĂ„ter förjĂ€vligt dĂ„ jag gĂ„r med en skrĂ€lande hosta.

 Mmmm 1 timme och 30 minuter till helg! :yes: 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Yohoo fredag!”

 1. Det här sa Linda den 16 november, 2007 klockan 16:21 1

  Ja det Ă€r HÄRLIGT med helg. Jag slutade redan halv ett. Men dĂ„ började jag ju halv sju. Vi har en kort dag i veckan. Det Ă€r tid som vi jobbar in med förĂ€ldramöten, personalkonfrenser och sĂ„nt. Vi fĂ„r ju göra allt sĂ„nt pĂ„ kvĂ€llstid. Den ”korta dagen” Ă€r mycket trevlig och vĂ€lbehövlig.

  Vi gör 38 timmar i veckan för heltid. – 35 timmar i barngrupp,
  2 timmar enskild planering , 1timme arbetslagsplanering i veckan som Till det ett persomöte 2 timmar kvĂ€llstid i mĂ„naden .Och kanske nĂ„t annat som Lucia, förĂ€ldramöte, grillkvĂ€ll eller sĂ„… Men det Ă€r ju inte varje mĂ„nad! haha

 2. Det här sa Daniel den 16 november, 2007 klockan 20:41 2

  MĂ„n-tors = 15.00
  Fre = 12.20 😉

  Livet rockar pĂ„ fredagar 😀

 3. Det här sa Cia den 16 november, 2007 klockan 21:24 3

  Hahaha man kan tro att Sverige stannar pÄ fredagar.
  Daniel: du kör ju halvtid (om du inte börjar okristligt tidigt). LĂ„ter ju skönt men jag vill ha rĂ„d att göra nĂ„got pĂ„ min lediga tid ocksĂ„ 😉

 4. Det här sa Daniel den 17 november, 2007 klockan 9:43 4

  Börjar 06.00 alla dagar, 👿

 5. Det här sa Cia den 17 november, 2007 klockan 13:44 5

  Ohhh det Àr ju okristligt tidigt!!! Jag skulle aldrig stÄ ut med sÄ tidiga mornar jag börjar 8:30.

 6. Det här sa Kenttjejen den 17 november, 2007 klockan 14:24 6

  Tjena! Än har vi inte kommit ivĂ€g, men om 10 minuter… 🙂 Ă…Ă„Ă„, jag skulle vilja övertyga hela vĂ€rlden om att lyssna pĂ„ kent och Jockes fantastiska texter, men gillar du inte dem sĂ„ gillar jag dig Ă€ndĂ„. 🙂
  Japp, vi ska köra lugnt – efter E4 har de nog saltat, sĂ„ det ska gĂ„ bra.
  Kram pÄ dig! Ha en skön lördagskvÀll.
  Jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„ ”pirrig”, mannen undrade om jag trodde att det var jag som skulle sjunga… he he…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?