Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nu kan jag somna in lycklig…

Skrivet av den 28 oktober, 2007 i Svammel

… var och sĂ„g en mĂ„-bra-film som fĂ„tt strĂ„lande recentioner.  Faktiskt var den som jag förvĂ€ntade mig. Det tog dock ett tag innan filmen kom igĂ„ng, men den var full av subtila detaljer och skĂ€mt. Nu har jag aldrig haft problem med rĂ„ttor och kĂ€nner ingen panik om nĂ„gon prasslar i buskarna pĂ„ vĂ€g till lĂ€mpligt mat-hak för rĂ„ttor,och rĂ„ttor ser man definitivt efter att mörkret sĂ€nkt sig över Stockholm.Jag hoppas dock alltid pĂ„ en mild vinter sĂ„ att de inte kommer upp via avloppen. Lite jobbigt om man ska behöva ha stenar pĂ„ toalocken för att fĂ„ vara ifred…

 Jag tror heller inte kittekatterna skulle vara till mycken nytta vid ett sĂ„nt intrĂ„ng, de skulle antagligen bara bli bitna och sĂ„ skulle jag stĂ„ dĂ€r med veterinĂ€rskostnaderna…

 Jag antar att ni kan gissa vilken film jag sÄg?
Jag klev ur biografen nöjd och belĂ„ten, liksom fylld av varm chokladgrĂ€dde eller nĂ„got Ă„t det hĂ„llet… Det Ă€r definitivt en film jag kan tĂ€nka mig att köpa pĂ„ DVD för att kunna plocka fram nĂ€r jag behöver ett leende…

 Har ingen favorit scene Ă€n dock som jag har i aristocats som nĂ€r Marie sĂ€ger: ”Ladies don’t start fights, but they can finish them! ” Fast den absoluta favoriten Ă€r nĂ€r Berlioz hoppar runt pĂ„ alla fyra och reser ragg för att försöka hĂ€rma en ”alley cat” Önskar jag hade den filmsnutten att bara köra pĂ„ loop hĂ€r 😉

NĂ„ja vi fĂ„r vĂ€l se om jag fĂ„r nĂ„gra rĂ„ttfavisar sĂ„ smĂ„ning om …nu kan jag i alla fall sova och förvĂ€nta mig sköna drömmar, för jag mĂ„r bara sĂ„ himla bra.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nu kan jag somna in lycklig…”

 1. Det här sa Camilla den 28 oktober, 2007 klockan 9:29 1

  Svar: Ratatouille! 🙂
  Vi sÄg den förra veckan och jag gillade den supermycket. Kikade pÄ den igen i fredags dÄ Àven Felix 11 Är var med och han tyckte ocksÄ om den, Àven om han tyckte den var lite seg i början.
  Kram sÄ hÀr pÄ söndagsmorgonen frÄn da wörk..

 2. Det här sa Cia den 28 oktober, 2007 klockan 16:58 2

  Felix och jag Ă€r överens… den var lite seg ibörjan… men det gjorde inget.

 3. Det här sa Sandra den 28 oktober, 2007 klockan 17:48 3

  Hej Cia!

  Tack för besöket hos mig! Visst fĂ„r du anvĂ€nda bilderna frĂ„n butiken med referens! Blir sĂ„ glad nĂ€r nĂ„gon vill skriva lite eller visa bilder frĂ„n Alvas Hus 🙂

  Ha en skön söndagkvÀll!

  Med vÀnliga hÀlsningar
  Sandra
  Alvas Hus

 4. Det här sa Carina den 31 oktober, 2007 klockan 14:52 4

  VÀldans vad mÄnga som redan sett filmen,
  mÄnga vuxna trots att de e en barnfilm!
  Men eftersom den nu e bra sÄ tÀnker Àven
  jag hyra den och tillsammans med min Stefan
  se den, jag frivliigt och han med tvÄngströjan
  pÄ sig skulle jag tro!
  Kramkram Carina

 5. Det här sa Hanneles Christmas den 31 oktober, 2007 klockan 17:20 5

  Happy Halloween :-# 👿 :hearts:

 6. Det här sa Camilla den 2 november, 2007 klockan 23:53 6

  Hoppas du haft en bra TV-kvĂ€ll utan Idol… RĂ€tt man Ă„kte ut i alla fall, tyckte jag! 🙂
  Och vet du – det blev en slö hemmakvĂ€ll med sushi för mig i stĂ€llet för utgĂ„ng med jobbtjejerna. Kan man kalla sig sushiberoende om man gĂ€rna Ă€ter sushi 2 gĂ„nger i veckan? Mina handeksem blev vĂ€rre, hoppas för guds skull att jag inte Ă€r allergisk emot sushi!!!
  Kram och god natt! :hearts:

 7. Det här sa Cia den 3 november, 2007 klockan 2:44 7

  Camilla: Nja kvĂ€llen vart sĂ„ dĂ€r vart riktigt jĂ€kla dĂ„lig… Vred mig i smĂ€rtsamma kramper i magen. M kom över med alvedon… det plus ett skĂ„llhett bad fick det att till slut lugna ner sig… 🙁

  Avskyr verkligen att mĂ„ sĂ„ dĂ„ligt… :-#