Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Pyssel och pul

Skrivet av den 17 oktober, 2007 i Svammel

Mitt pengatrĂ€dLite smĂ„ pyssel har det blivit idag. Har planterat blommor pĂ„ balkongen, hade tĂ€nkt vĂ€nta till helgen men en sĂ„g inte riktigt kry ut. Det han bli sĂ„ mörkt att det inte gick att ta nĂ„gra mysiga bilder pĂ„ planteringen. Sen har jag delat med mig till  M av det ”PengatrĂ€d” han lĂ€mnade efter sig nĂ€r vi splittade. Klipte nĂ€mligen ner mitt för ca en mĂ„nad sedan och dĂ„ satte jag topparna i vatten (Den hade vĂ€xt till lĂ„nga stĂ€nglar som lutade Ă„t ett hĂ„ll sĂ„ att hela krukan blev sned). Ms pengatrĂ€dNu köpte jag en jĂ€ttefin kruka igĂ„r nĂ€r det var blomshopping pĂ„ Plantagen. Ångrar att ajg inte köpte minst tvĂ„ till mig sjĂ€lv ocksĂ„. Gillar att den Ă€r sĂ„ stor den hĂ€r typen av ytterkrukor brukar vara nĂ€tta och ostadiga… Jatte lyckat med kissemissar… Ni anar ironin i rösten eller hur? Sen har jag lagt till smilies hĂ€r i bloggen sĂ„ att ni verkligen ska kunna uttrycka era kĂ€nslor om hur ni kĂ€nner  🙂 . Ska försöka skapa en bĂ€ttre kyss smiley ocksĂ„… Ă€ven om jag tror att det blir vĂ€ldigt fĂ„ sĂ„na i kommentererna,  fast nu ser det ut som om smiliesarna funkar si sĂ„ dĂ€r!!! Jag blir galen!!!   😕  fĂ„r klura pĂ„ det problemet imorgon!   :yawn:  

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pyssel och pul”

 1. Det här sa Miss Jurist den 18 oktober, 2007 klockan 0:33 1

  Vad hĂ€rligt med nyplanterat pĂ„ balkongen! TĂ€nkte göra en insats pĂ„ min egen jag ocksĂ„ 💡 , blir sĂ„ mycket trevligare med nĂ„n vĂ€xt dĂ€rute i höstmörkret! Hoppas du har det bra, hĂ€lsa kissarna! 🙂

 2. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 0:47 2

  Mycket mycket hĂ€rligare!!! 😀 Nu bara MÅSTE jag sova! :yawn:

 3. Det här sa Cissi den 18 oktober, 2007 klockan 7:46 3

  Funkar det att dela pengatrÀd?
  Jag har ett som lutar vÀldigt men jag vill ju inte slÀnga.
  Ska genast ge mig pĂ„ det med saxen och se om jag lyckas! 😀
  Ha en bra dag!

 4. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 8:54 4

  Cissi: Det funkar utmÀrkt. Vi har gjort det massor med gÄnger tidigare. Vi har till och med gjort det utan att rota det avklipa delarna först tidigare.
  Jag gick förbi en blomsterhandel som hade skrivit en söt liten lapp brevid deras pengatrĂ€d, dĂ€r stog det ”ODÖDLIG” 🙂

 5. Det här sa Saija den 18 oktober, 2007 klockan 9:10 5

  Ser ut att funka finfint med smilisarna jue! 😀

 6. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 9:17 6

  Saija… Inte i mina inlĂ€gg 🙁 Men de funkar bra i kommentarerna… SĂ„ det Ă€r ju strĂ„lande 😛 .

 7. Det här sa Camilla den 18 oktober, 2007 klockan 10:44 7

  Stiligt med blommor och smileys! 🙂 😆