Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Tempererade plågor

Skrivet av den 18 oktober, 2007 i Svammel

Brrrrr Det var ju tokkallt i morse på väg till jobbet, fast solen sken i alla fall så totalmörkret har inte kommit än. Var rätt nöjd att jag inte jinxade det igår det skulle varit drygt att komma till jobbet blöt och kall. Inne på kontoret är det också svalt men där tycker jag det är helt underbart, har lidit hela sommaren och början av hösten av att det varit för varmt för min smak. Snart kommer slasket också, börjar gnälla redan nu. Snö är vackert  men det existerar ju inte på våra breddgrader längre. Känner att jag nog aldrigt blir nöjd med vädret – Gnällfia!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tempererade plågor”

 1. Det här sa Camilla den 18 oktober, 2007 klockan 10:43 1

  Uuu, jag börjar (utöver detta höstmörker) känna en antågande förkylning också… gnäll, gnäll… :dead:
  Mamma blev sååå glad för din kommentar i min blogg i går, så slapp hon känna sig ”dum” att be om hjälp.
  Kramar till dig! :flower:

 2. Det här sa Hilajn den 18 oktober, 2007 klockan 10:51 2

  Usch ja! Det vara alldeles för kallt imorse 🙁

 3. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 11:46 3

  Camilla: Ohhh den där förkylningen har jag redan dragit på mig… hoppas den snart är avklarad…. Visst är det skönt att få gnälla lite 😎 .

  Vad bra att ”mamma” blev glad. Ms mamma har också börjat bli mer IT-fierad. Hon köpte en likadan laptop som jag och M har, M har fått lära henne säkerhet när det gäller Nätdejting så där chattas det för fullt.
  Det är aldrig för sent för gamla hundar som vill lära sig sitta! 😉

  Hilajn: Ja jag blev nästan lite chockad…