Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tempererade plÄgor

Skrivet av den 18 oktober, 2007 i Svammel

Brrrrr Det var ju tokkallt i morse pĂ„ vĂ€g till jobbet, fast solen sken i alla fall sĂ„ totalmörkret har inte kommit Ă€n. Var rĂ€tt nöjd att jag inte jinxade det igĂ„r det skulle varit drygt att komma till jobbet blöt och kall. Inne pĂ„ kontoret Ă€r det ocksĂ„ svalt men dĂ€r tycker jag det Ă€r helt underbart, har lidit hela sommaren och början av hösten av att det varit för varmt för min smak. Snart kommer slasket ocksĂ„, börjar gnĂ€lla redan nu. Snö Ă€r vackert  men det existerar ju inte pĂ„ vĂ„ra breddgrader lĂ€ngre. KĂ€nner att jag nog aldrigt blir nöjd med vĂ€dret – GnĂ€llfia!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tempererade plĂ„gor”

 1. Det här sa Camilla den 18 oktober, 2007 klockan 10:43 1

  Uuu, jag börjar (utöver detta höstmörker) kĂ€nna en antĂ„gande förkylning ocksĂ„… gnĂ€ll, gnĂ€ll… :dead:
  Mamma blev sĂ„Ă„Ă„ glad för din kommentar i min blogg i gĂ„r, sĂ„ slapp hon kĂ€nna sig ”dum” att be om hjĂ€lp.
  Kramar till dig! :flower:

 2. Det här sa Hilajn den 18 oktober, 2007 klockan 10:51 2

  Usch ja! Det vara alldeles för kallt imorse 🙁

 3. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 11:46 3

  Camilla: Ohhh den dĂ€r förkylningen har jag redan dragit pĂ„ mig… hoppas den snart Ă€r avklarad…. Visst Ă€r det skönt att fĂ„ gnĂ€lla lite 😎 .

  Vad bra att ”mamma” blev glad. Ms mamma har ocksĂ„ börjat bli mer IT-fierad. Hon köpte en likadan laptop som jag och M har, M har fĂ„tt lĂ€ra henne sĂ€kerhet nĂ€r det gĂ€ller NĂ€tdejting sĂ„ dĂ€r chattas det för fullt.
  Det Ă€r aldrig för sent för gamla hundar som vill lĂ€ra sig sitta! 😉

  Hilajn: Ja jag blev nĂ€stan lite chockad…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?