Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jinxa

Skrivet av den 17 oktober, 2007 i Svammel

Typiskt… borde kanske inte skriva om det här men precis innan jag skulle gå över gatan hemma kom jag på att jag glömde mitt paraply på jobbet. Då vet vi ju alla hur det blir… det kommer att ösa ner i morgon bitti enligt lagen om alltings jävlighet även känd som Murphys law. Om Murphys lag inte faller in tja då gör väl jinxandet det. Man ska inte beröra saker man inte vill ska hända för då kan man ge sig på att det inträffar… Nope jag är inte vidskeplig… just jinxning är klart fakta 😉

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jinxa”

  1. Det här sa diana den 18 oktober, 2007 klockan 22:41 1

    Jinxing är klart farligt och väldigt underskattat. Tips: Om du ska gifta dig, säg inte till fotografen att du INTE fastnar på bild :no:

  2. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 23:15 2

    Ja det krävs både mod och att man har misst del av sitt förstånd för att våga jinxa saker bara så där. 😎