Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lagom kvinnligt sinlig…

Skrivet av den 16 oktober, 2007 i Inredning

Shit… vilka lĂ€ckra klĂ€der Nicole Kidman har i Moulin Rouge… Jag Ă€r en sucker för den filmen, blir till och med lite till mig av Ewan Mc Gregor nĂ€r han sjunger ”I hope you don’t mind, I hope you don’t mind that I put down in woooords hooow wonderful life is when you’re in the world”

Moulin Rouge ~ Dekadent romantikMmmmm fÄr sÄn lust att fixa ett totalt absintromantiskt totalt ohÀmmat dekadent och överdrivet hem, trippandes i svandunstofflor och sidenmogonrockar med romantisk spets. Jo jag vet, skulle nog tröttna oförskÀmt fort pÄ att leva i överdÄdiga tygmassor. Framför allt skulle jag behöva en permanent stÀderska som bara jobbade med att rensa sametskuddarna frÄn missehÄr. Men lite vardagslyx kanske inte Àr fel att planera in?

LĂ€ngtar tills jag har ett förstahandskontrakt och slipper rivningskontraktet… Lite trygghet i livet, vill ju göra verklighet av mina galna fantasier och idĂ©er… Kvinnligt sinligt ska det vara … pĂ„ lagom svenskt vis sĂ„ klart.

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lagom kvinnligt sinlig…”

 1. Det här sa Carina den 17 oktober, 2007 klockan 7:19 1

  Hehe, du ska veta att jag fĂ„r ladda nĂ„gra dagar innan jag lyckas greja hemma sšsom jag gjorde den dagen,.Är inte alls den ”naturlga” stĂ€daren som jag ju sĂ„ gĂ€rna skulle vilja vara!
  VĂ€ldans vilken mysig sida du har, proffsig! 🙂

 2. Det här sa Camilla den 17 oktober, 2007 klockan 7:54 2

  Hi hi… 🙂 Det vore nĂ„got det att göra ett Moulin Rouge hem.
  I vilken del av Stockholm bor du? Norr? Söder? Vid min korta Stockholmsperiod bodde jag först med maken i TĂ€by, Gribbylund och sedan i andra hand i en liten söt etta i Birkastan. Jobbade pĂ„ KS. Sedan hĂ€nde en massa konstiga, jobbiga saker – sĂ„ jag var tillbaka i GĂ€vle igen innan Ă„ret var slut. Men jag gillar Stockholm och Ă€r glad över att ha provat pĂ„ att bo dĂ€r en period i livet.
  Ha en skön onsdag! 🙂
  Kram!

 3. Det här sa Cia den 17 oktober, 2007 klockan 14:31 3

  Carina: Vad skönt…dĂ„ Ă€r vi samma skrot och korn!
  Jo jag vill ju att det ska kÀnnas bra att besöka sidan sÄ det ligger en hel del tid bakom den inte bara i blogginlÀgg.

  Camilla: Jag bor PÄ Folkungagatan, Södershöjder i en liten rivningskontrakts 1a.
  Jag tror inte jag Ă€r lĂ€mpad att bo pĂ„ mindre orter Ă€n sĂ„… Har testat Enköping.
  Jaha dĂ„ har vi jobbat nĂ€stan grannar för jag hade en kort period pĂ„ KS…PĂ„ andra sidan gatan.

 4. Det här sa Camilla den 17 oktober, 2007 klockan 15:36 4

  Söt liten lĂ€genhet, men oroligt boende… att kunna bli uppsagd bara sĂ„dĂ€r… Usch! Hoppas det löser sig med en egen lĂ€genhet – men jag vet ju hur svĂ„rt det Ă€r i Stockholm.
  JassĂ„, var det pĂ„ Smittskyddsinstitutet eller kanske KI… ? Det finns ju en del företag dĂ€r omkring. 2002 höll jag till dĂ€r i krokarna i alla fall. 🙂
  Kram!

 5. Det här sa alexandra den 17 oktober, 2007 klockan 19:10 5

  gillar din bakgrund ^^

 6. Det här sa Cia den 17 oktober, 2007 klockan 19:18 6

  Camilla: Jo det Ă€r otrygt men hoppas det ska lösa sig snart… Hoppet ska visst vara det sista som ger sig har jag hört. – Haja 37Ă„r och inget fast eget hem. NĂ„ja jag kanske gnĂ€ller mer om det nĂ„gon annan gĂ„ng 🙂

  KI, Institutet för miljömedicin (IMM), jobbade bara dĂ€r ett Ă„r. började -99. Det Ă€ckligaste jag varit med om dĂ€r var nĂ€r jag jobbade över och sĂ„ gick bĂ„de brand, gas och radioaktivitetslarmet, det blinkade rött, bĂ„tt och vitt i korridoren och jag hade inte en aning om vad jag skulle göra… Hmmm eller sĂ„ var det nĂ€r de ville att jag skulle vara med i en rökarstudie (Jag har nĂ„lfobi) och bröt ihop bara av att bli tillfrĂ„gad. Konstigt att det Ă€r just sĂ„na minnen som dyker upp.

 7. Det här sa Cia den 17 oktober, 2007 klockan 19:26 7

  Alexandra: Tack… Ja det Ă€r ett kollage av bilder pĂ„ mina prylar, tĂ€nkt att spegla min personlighet.

 8. Det här sa diana den 18 oktober, 2007 klockan 22:40 8

  Tycker filmen Ă€r rĂ€tt skum egentligen, fast Ewan 😡 gör den sevĂ€rd. :yes:

 9. Det här sa Cia den 18 oktober, 2007 klockan 23:19 9

  Diana: Hehe ja den Àr lite som ett gamaldags Absintrus gissar jag. Ska faktiskt prova modern absint nÄgong gÄng. Köpte nÀstan ett set med Absint, sked, glas, socker fÀrdigt för drickande i Grekland men gjorde det inte dÄ det var en jÀtteflaska.

  HĂ„ller dock med om att filmen Ă€r skum… Jag gillar den av nĂ„gon anledning i alla fall… eller kanske pga av det… kan hĂ€nda Ă€r jag mer skum sjĂ€lv Ă€n jag tror.