Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kan sjÀlv!

Skrivet av den 14 oktober, 2007 i Svammel

Vita rosor Innan semestern sĂ„ skrev jag att jag tyckte jag var vĂ€rd lite fina snittblommor. Det Ă€r jag fortfarande sĂ„ de har inhandlats. Nu stĂ„r de dĂ€r i mitt fönster över det heta elementet, jag undrar hur lĂ€nge de klarar sig? fast jag har öppnat balkongdörren pĂ„ glĂ€nt sĂ„ att de ska fĂ„ lite kyla. Jag har lĂ€rt mig att rosor vill ha varmt om ”fötterna” men inte om huvudet, kan det stĂ€mma? Tokfint Ă€r det i alla fall.

Nicke ispekterade direkt och bestĂ€mde sig för att de var bra sallad och att om man trycker hĂ„rt nog kan man fĂ„ ner tassen och fiska upp nĂ„gra droppar blomvatten, för inget Ă€r ju sĂ„ gott som vatten frĂ„n annat stĂ€lle Ă€n den egna vattenskĂ„len 😉 .

Ingen har tyckt till än