Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kan själv!

Skrivet av den 14 oktober, 2007 i Svammel

Vita rosor¬†Innan semestern s√• skrev jag att jag tyckte jag var v√§rd lite fina snittblommor. Det √§r jag fortfarande s√• de har inhandlats. Nu st√•r de d√§r i mitt f√∂nster √∂ver det heta elementet, jag undrar hur l√§nge de klarar sig? fast jag har √∂ppnat balkongd√∂rren p√• gl√§nt s√• att de ska f√• lite kyla. Jag har l√§rt mig att rosor vill ha varmt om ”f√∂tterna” men inte om huvudet, kan det st√§mma? Tokfint √§r det i alla fall.

Nicke ispekterade direkt och best√§mde sig f√∂r att de var bra sallad och att om man trycker h√•rt nog kan man f√• ner tassen och fiska upp n√•gra droppar blomvatten, f√∂r inget √§r ju s√• gott som vatten fr√•n annat st√§lle √§n den egna vattensk√•len ūüėČ .

Ingen har tyckt till än

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?