Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag är såld

Skrivet av den 14 oktober, 2007 i Skor

Min passion för skor går inte att missta sig på ens när det gäller flippflopps. För ett par år sedan hittade jag mina första Grendha de har nu rest runt en del och spöade gympadojor i New York. Ett par vita Monique nästa säsong skulle vara godis. De kommer från Grendene fast deras sida visar inte det utbud jag sett på deras Grendah flippisar. 

Once you go Grendha you never walk in anything else

Fyllde på min växande samling av flippisar i Grekland. Varför finns ingen återförsäljare för dessa i Serige… Skyll inte på kort säsong för de passar utmärkt som tofflor resten av året…

Mina flippisar

Nyfiken på mönstren? Klicka på bilden!

Från vänster har vi ett par nya svarta svarta som så småning om ska få ersätta trotjänarna, sedan kommer trotjänarna, ny modell för varitaion och slutligen ett par vita som införskaffades för ett år sedan dessa används mest hemma av någon anledning.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag är såld”

  1. Det här sa Linda den 16 januari, 2008 klockan 16:22 1

    Tack! vad fina dom var.. får leta lite och se om man kan hitta nån återförsäljare så man kan prova! Eller kanske hitta nåt liknande!

  2. Det här sa Cia den 16 januari, 2008 klockan 16:36 2

    Linda: Inte bara fina, sköna också… tror onte det finns några liknande. Om du hittar en ÅF för Sverige dela med dig!