Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Smyger in en snabbis

Skrivet av den 3 oktober, 2007 i Resor

…fast en riktig snabbis blir det inte da det ar som att sitta med ett 56 modem!!! Hehehe om nagon fortfarande vet hur det var att sitta pa modem. For att beskriva det sa ar det som att aka skridskor pa sand, halla ketchup ur en Heinzflaska. Naja solen skiner vi guppar halva dagarna i ljusblatt vatten. Langtar sa klart efter kissarna men far rapporter om garnnystansjakter och mordade toalettrullar fran famo som ser till ulltussarna. Kan tyvarr inte visa nagra bilder da den har hacken till dator inte har nagon kortlasare, ni far talmodigt vanta tills jag och M ar tillbaks i kalla Sverige igen. Mors nu ska jag bloggsurfa lite innan jag spoar M i airhockey 🙂

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Smyger in en snabbis”

 1. Det här sa Kjellinskan den 3 oktober, 2007 klockan 21:01 1

  Tjena! Vad kul att höra att allt är bra och tack för hälsningen i min blogg. Vad KoNsTiGa ni är som inte längtar hem till kalla norden…
  Sköt om dig! =)
  Kramar!

 2. Det här sa Saija den 3 oktober, 2007 klockan 21:03 2

  Du får hemskt gärna hjälpa mig när du är hemma i kalla Sverige igen! 🙂
  Får inte till det riktigt som jag vill…

  Ha en underbar semester!

  Kram Saija

 3. Det här sa Camilla den 4 oktober, 2007 klockan 13:30 3

  Hej igen! Jag har ändrad adress till min blogg.

 4. Det här sa Camilla den 11 oktober, 2007 klockan 12:26 4

  Välkommen hem! 🙂

 5. Det här sa Cia den 13 oktober, 2007 klockan 18:20 5

  Camilla: Tack… kom hem den 12e, så det fanns ett glatt mess till mig här. Tack för det!

  Hr föresten ändrat både namn och länk till din blogg.