Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tea time!

Skrivet av den 24 september, 2007 i Svammel

Boston tea partyHm tvÄ hysteriska programledare, rent principiellt borde jag hata det men det gör jag inte, om man bortser frÄn deras stroppiga engelska uttal *flin*
Kulismakaren kan dock komma hem till mig och inreda, men det Àr en helt annan historia. Boston tea party spöar lÀtt samtliga av High Chaparall, Grattis VÀrlden, 100 höjdare och Ett herrans liv. Det kÀnns som ett intelligentare program, Àven om programmet inte har nÄgon egen smurfsamling vilket enligt programledarnas fördomar Àr ett tecken pÄ intelligens.

F & FJag funderar lite pÄ hur mina tankar normalt gÄr. M Àr en av de fÄ som fÄtt uppleva den helt vrickade vÀg mina tankar rör sig. Trots att jag har en smÄtt galen hjÀrna kommer M och jag till 99% alltid fram till samma slutsatser. Skillnaden pÄ mig och Fredrik och Filip Àr helt enkelt att de uttalar det som rör sig dÀr uppe vilket jag inte gör, förutom nÀr jag sitter i bilen med M. Till och med hÀr kommer det jag tÀnker ut pÄ ett Panelenbetydligt mer stÀdat sÀtt Àn vad som verkligen rör sig innanför mitt skallben. Vad Àr det som gör att det alltid kommer ut tillrÀttalagt?

Jag undrar om jag skulle kÀnna mig stimulerad av ett samtal med dem? Jag har ju ialla fall tidigare velat bli galen, den dÀr sorts galen som kommer frÄn att man öppnar för mÄnga dörrar i hjÀrnan att man blir galen. Det vore vÀldigt spÀnnande att fÄ utforska mer. F & F fÄr i alla fall tummen upp för kvÀllens program.

Ingen har tyckt till än