Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Jag = Ms Pimp ;-)

Skrivet av den 24 september, 2007 i Svammel

Milestone leather jacketsI helgen skrev jag ju att jag var smakråd till M. Och att vi hittat en skinnjacka som är toksnygg. Tänkte jag skulle bjuda på den godbiten. En sån borde finnas i var mans garderob. Best of Brands ringde till M idag och sa att de fått tag på en i storlek 46 som de tar hem. Jäklar vad han piffar till sig. Tjejer är det någon som vill ha hans telefonnummer? 😉

Milestone jackets

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag = Ms Pimp ;-)”

  1. Det här sa diana den 25 september, 2007 klockan 0:21 1

    Snygg! Den skulle jag gilla på min gube 😉

  2. Det här sa Kjellinskan den 25 september, 2007 klockan 9:50 2

    Snygg! 🙂 Han kommer att bli superstilig! 🙂
    Kram och hoppas din tisdag är bara bra!