Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag = Ms Pimp ;-)

Skrivet av den 24 september, 2007 i Svammel

Milestone leather jacketsI helgen skrev jag ju att jag var smakrĂ„d till M. Och att vi hittat en skinnjacka som Ă€r toksnygg. TĂ€nkte jag skulle bjuda pĂ„ den godbiten. En sĂ„n borde finnas i var mans garderob. Best of Brands ringde till M idag och sa att de fĂ„tt tag pĂ„ en i storlek 46 som de tar hem. JĂ€klar vad han piffar till sig. Tjejer Ă€r det nĂ„gon som vill ha hans telefonnummer? 😉

Milestone jackets

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag = Ms Pimp ;-)”

  1. Det här sa diana den 25 september, 2007 klockan 0:21 1

    Snygg! Den skulle jag gilla pĂ„ min gube 😉

  2. Det här sa Kjellinskan den 25 september, 2007 klockan 9:50 2

    Snygg! 🙂 Han kommer att bli superstilig! 🙂
    Kram och hoppas din tisdag Àr bara bra!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?