Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Premium i Latte-morsornas paradis.

Skrivet av den 23 september, 2007 i Svammel,Ytligt

Latte-morsa fikHa idag var det jag som ringde och vÀckte en morgontrött M. Hur nu det gick till, det Àr ju han som normalt vÀcker mig. Det var ju M som ville ha smakrÄd med sig nÀr han shoppade.Frukost
– Skulle vi shoppa idag? sÀger jag kÀckt.
– Mmmm jag kommer över till dig direkt
– Men ska du inte dricka kaffe först? (M Àr totalt beroende av kaffe pÄ morgonen och kan vara riktigt tjurig om han inte fÄr det sÄ det gÀller att kolla lÀget)
– Vi börjar med att dricka kaffe. SÀger M med grummlig röst.
Jag argumenterar inte en sekund om det, av erfarenhet vet jag att sÄ mÄste det bli 😉

Idag blev det Latte-mamma cafét. Konstigt men de har faktiskt lyckats fÄ det smÄmysigt fast det ligger mitt i ett köpcenter (I alla fall om man kommer innan ungarna i sina barnvagnar har suttit och slÀngt mat pÄ golvet). Passar pÄ att mumsa i oss var sin frukostmacka ocksÄ.

Best of BrandsGÄr in pÄ Best of Brands och M provar klÀder. Hittar en sjukt snygg skinnjacka som tyvÀrr Àr en storlek för stor (senare pÄ dagen ser vi till att de tar hem en i rÀtt storlek). BÄda shoppar t-shirts pÄ Esprit. Ska man ha t-shirts sÄ har de absolut bÀsta kvalitén, lite tjockare lite skönare!

Typiskt mig och M förestenñ€© (Nu ska jag trasha senaste modeordet lite gemom att addera till överanvÀndandet) Vi kan visst bara shoppa ñ€?Premiumñ€?. Hur blev vi sÄna?

T-shirts frÄn Esprit

Notering till mig sjÀlv: FÄr inte glömma bort att göra mig sjÀlv Premium ocksÄ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Premium i Latte-morsornas paradis.”

  1. Det här sa Kjellinskan den 24 september, 2007 klockan 7:51 1

    Snygga tröjor! Esprit öppnar faktiskt Ă€ntligen första affĂ€ren i GĂ€vle i dag och det Ă€r i Valbo Köpcentrum (en mil utanför stan )… Gissa om jag ska dit? Jag Ă€lskar Esprits klĂ€der och har tidigare köpt dem pĂ„ DM och ÅhlĂ©ns och sjĂ€lvklart pĂ„ Espritbutiker i Stockholm och Göteborg dĂ„ jag haft möjlighet.
    Kram och ha en skön mĂ„ndag… jobb… 🙁

  2. Det här sa Cia den 24 september, 2007 klockan 13:44 2

    Mmm jag har anvÀnt slut en nÀstan likadan som den gröna. Hade det funnits fler fÀrger i min storlek av den mullvadsfÀrgade hade jag shoppat fler.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?