Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vi förlänger sommaren med ett par veckor.

Skrivet av den 22 september, 2007 i Resor

Hotell Lola, Platanias - KretaJaaaa jag ska få ”badda badda” som M och jag uttrycker det ;-). OK Så New York var sååå rätt som sommarsemester men jag har ju flera veckor kvar och höstmörkret sänker sig. ”Famo” kommer hit och tar hand om illbattingarna och M och jag hoppar på ett plan till Kreta. Vi ska snart till Platanias där vi hittat ett litet hotell med endast 18 rum, Bild: Apollos hemsida.               50 meter från stranden och 200 meter från centrum. Dags att baka min lekamen i mitt fåfänga försök att bli pepparkaksbrun. Brukar mer bli någon sort ljust brunrosa färg, men herre gud jag är inte kinkig 😉 Ser fram emot lite kretensk mat, så om någon känner till ett ställe där som INTE serverar den vanliga”turistmenyn” så tar jag tacksamt emot förslag.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vi förlänger sommaren med ett par veckor.”

  1. Det här sa Kjellinskan den 22 september, 2007 klockan 18:39 1

    Vad härligt med en solsemester så här då hösten börjar ta över sensommaren mer och mer… 🙂
    Kram!

  2. Det här sa Cia den 22 september, 2007 klockan 18:55 2

    Mmm ska bli riktigt skönt… 🙂