Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Det Àr bara att lyda

Skrivet av den 21 september, 2007 i Kattifnattarna

Just nu sitter lillkissen och gapar. Pympelympan har bara ett ord i sitt vokabulĂ€r
 ett vĂ€ldig pipigt(lĂ€s skrikigt) men bestĂ€mt NEJ. Pricken han kan kuttra, mjaua, puffa, mm, han har helt enkelt ett mer utvecklat sprĂ„k. Han Ă€r bra pĂ„ kroppssprĂ„ket ocksĂ„. PympelympanAtt kasta sig pĂ„ golvet framför fötterna pĂ„ oss tvĂ„beningar betyder ”jag vill ha mag-gos”, att gĂ„ i Ă„ttor framför fötterna betyder ”lyft upp mig”. Hur som helst sĂ„ Ă€r Pympen övertygad om att hon Ă€ger mig och att jag bör göra precis som hon sĂ€ger, det Ă€r bara det att hon pratar den dĂ€r andra kattdialekten jag fĂ„r anstrĂ€nga mig att förstĂ„. Hon Ă€r övertygad om att bara hundar har Ă€gare, katter har betjĂ€nter. Men eftersom hon bara kan uttala ett ord sĂ„ Ă€r det inte alltid sĂ„ lĂ€tt att förstĂ„ hur hon vill ha det. En sak Ă€r dock sĂ€ker hon vill alltid ha blötmat, fast just nu vill hon nog ha gos.
Kikar över pÄ Pympen.
Hon lÀgger huvudet pÄ sned och skriker Neeeee
Jo det Àr definitivt gos hon vill ha.
Finns det ett universellt kattlexikon?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Det Ă€r bara att lyda”

  1. Det här sa diana den 22 september, 2007 klockan 16:04 1

    Katter Ă€r störtsköna. Riktiga personligheter. Jag har just nu en i knĂ€t som försöker ”hjĂ€lpa till” allt vad hon kan. Hon har fattat vad nej betyder, men verkar inte bry sig nĂ€mnvĂ€rt 😉

  2. Det här sa Cia den 22 september, 2007 klockan 17:10 2

    Ja jag och Cesar Millan ”mannen som talar med hundar” har ungefĂ€r samma lĂ€te för nej. Pympen vet vad det betyder och efter ett par tillsĂ€gningar brukar hon ge sig. Kanske för att hon vet att annars skakar jag pĂ„ sprayflaskan. Jag tog mig tid att uppfostra dem nĂ€r de var smĂ„. Klöste pĂ„ kattrĂ€det sjĂ€lv för att visa dem vart man fĂ„r etc. Det har funkat. Nicke vet att in betyder att nu ska vi gĂ„ in frĂ„n balkongen. De vat att man stannar pĂ„ tröskeln och inte gĂ„r ut i trapphuset trots att dörren Ă€r öppen mm. SĂ„ trots att jag Ă€r Ă€gd har jag fĂ„tt sĂ€tt nĂ„gra grĂ€nser. 😉