Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Att äta sushi på toaletten

Skrivet av den 22 september, 2007 i Svammel

Sushi… riktig nygjord… Mmmmm. M och jag gick på japanskt hak idag, när vi gick dit sa jag med bestämdhet ”Idag ska jag äta sushi” och så går jag och beställer… Yakiniku ?!?! Hur gick det till? Blev sugen på sushi igen när Kjellinskan bloggade om sin planerade myshelg. Kanske blir tvungen att köpa hem det imorgon istället.

De har byggt om sushistället på S:t Paulsgatan. Några av båsen är placerade i gamla toaletterna 😉 . Jag lovar…det kändes lite galet att någon skulle sitta där och äta. Jo jag vet, det är omgjort och inget av det gamla finns kvar men det känns i alla fall knasigt.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Att äta sushi på toaletten”

 1. Det här sa Kjellinskan den 22 september, 2007 klockan 11:14 1

  Sushi på en fredag, det kanske ska bli en ny vana? Jag ska prova ”riktig” sushi nästa gång och inte plastad från ICA. 🙂
  Hoppas du har en riktigt härlig lördag och att solen lyser även på dig. Hur blev det förresten med vattengympan, hittade du någon grupp?
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 22 september, 2007 klockan 12:29 2

  Sushifredag låter ju som en strålande idé!

  Blev lite sent så jag vaknade långt in på lördagen. Efter jobbet på kvällarna finns bara hårda vatten aerobicspass. Jag funderar på om jag kan prova endå. Fast just nu bränner jag träningspengarna på en Greklandsresa.

  Kram tillbaks!