Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Det är jag värd

Skrivet av den 17 september, 2007 i Svammel

Nu var det länge sedan jag köpte snittblommor, borde köpa mig ett fång rosor att njuta av i höstmörkret. Rosor från MFast vart ska jag ställa dem? Har ju liksom bara sängen. Den må vara både kontor, matplats, soffa och säng men den passar inte att ställa en vas på. Bloggsurfade lite… och ramlade över Miss Jurist och kände att när det gäller blommor så hade jag en själsfrände det inlägget kunde precis lika gärna varit skrivet av mig. Illbattingarna vill dessutom ha lite rossallad 😉 Så det är väl dags att hitta på en lösning på ”placering-av-vas-problemet” snart!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Det är jag värd”

 1. Det här sa Miss Jurist den 17 september, 2007 klockan 1:31 1

  Haha! Jaa, en själsfrände! =) Men då tycker jag du ska unna dig en blombukett, helt klart! 🙂 Jag blev glad bara jag tittade på rosorna jag köpte [och då är man bra svältfödd på blommor, alltså ;)], och nu när de har vissnat saknar jag dem. Det blev faktiskt en enorm skillnad i lägenheten, sååå hemtrevligt. 🙂
  Måste passa på att säga att du har en underbart fin blogg, wow! =) Här ska jag läsa vidare! Kram och tack så jättemycket för kommentaren!

 2. Det här sa Kjellinskan den 17 september, 2007 klockan 19:04 2

  Det är ju så lyxigt att få handla snittblommor åt sig själv, att man inte gör det oftare?
  Kramis!

 3. Det här sa Cia den 17 september, 2007 klockan 21:37 3

  Ja jag ska verkligen göra det oftare.

 4. Det här sa Mattias den 17 september, 2007 klockan 22:02 4

  Hoppas du har gröna fingrar. Själv har jag en förmåga att ta kol på de få gröna saker som kommit innanför mina väggar…