Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bourne Ultimatum – Fyra kissar av fem

Skrivet av den 16 september, 2007 i Svammel

KisseKisseKisseKisseVi fick som vi ville bĂ„da tvÄ sĂ„g Bourne Identity igĂ„r, Ultimatum idag och Supremacy stĂ„r pĂ„ pĂ„ TVn nu

Bourne UltimatumJo jag vet att den har blivit uppskriven av kritikerna. Ultimatum hade nÄgra delar som kÀndes utdragna och dÀrför sega. Filmningen var aningen MTV aktigt, flipprig ibland och fokus var sÀllan konstant vilket var irriterande och jobbigt. Vi satt pÄ femte raden, jag tror att filmupplevelsen kunde ha blivit bÀttre lite lÀngre bak.

OK sĂ„ jag gnĂ€ller lite, men berĂ€ttelsen om Bourne uppvĂ€ger nĂ„gra filmiska missar, Robert Ludlum visste hur man fĂ„r ihop en bra historia! Jason fĂ„r stryk och har tur som överlever, det kĂ€nns trovĂ€rdigt. Förutom ett par undantag har filmen ett skönt tempo. SĂ„ trots mitt gnĂ€ll fĂ„r filmen tummen upp. LĂ€ste en recension dĂ€r Bourne trilogin jĂ€mförs med Bond och dess kultstatus 
 Bahhh Bourne Ă€r sĂ„ mycket bĂ€ttre Ă€n Bond. Bourne Ă€r en bĂ„de mĂ€nsklig och trovĂ€rdigt berĂ€ttad historia. Till slut kan jag ju nĂ€mna att Matt Damon som jag inte alls brukar tilltala mig pĂ„ nĂ„got outgrundligt sĂ€tt Ă€r förbannat sexig i dessa filmer 
 Bara det Ă€r vĂ€rt en kisse eller hur!?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bourne Ultimatum – Fyra kissar av fem”

  1. Det här sa Kjellinskan den 17 september, 2007 klockan 12:16 1

    Ja, men det lĂ€t ju som ett bra betyg Ă€ndĂ„! 🙂 Ska försöka se den i veckan, eller nĂ€sta vecka. Har halvtittat pĂ„ de bĂ„da föregĂ„ngarna nu i helgen, men har ju sett dem i sin helhet tidigare. Riktigt bra filmer tycker jag, Ă€ven om jag ocksĂ„ hört en del negativt om den hĂ€r tredje – utdragna biljakter och sĂ„nt… som jag inte gillar… men den ska ses! 🙂
    Kram pÄ dig!

  2. Det här sa Cia den 17 september, 2007 klockan 13:16 2

    Kjellinskan: Det var just de dÀr utdragana sekvenserna som drog ner helhetsbetyget.