Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

BlogInfo

Skrivet av den 17 september, 2007 i Svammel

OK har hittat en till portal med svenska bloggar, alla portaler dÀr jag finns med finns bannerlÀnkade lÀngst ner pÄ sidan men hÀr Àr mitt senaste fynd.
Blogginfo.se

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “BlogInfo”

 1. Det här sa nr126 den 17 september, 2007 klockan 17:16 1

  ja tack sĂ„ mycket för hjĂ€lpen, lite klarnade upp sig i alla fall 😀

 2. Det här sa My den 17 september, 2007 klockan 20:45 2

  http://killzone.blogg.se/1190047354_warning_danger_for_so.html

  Du bör nog kolla in det dÀr..

 3. Det här sa Raur den 17 september, 2007 klockan 21:27 3

  Vill bara göra dig medveten om ett hemskt otrevligt blogginlĂ€gg om dig hos http://killzone.blogg.se/ skrivit idag den 17de september 🙁

 4. Det här sa Raur den 17 september, 2007 klockan 21:33 4

  Om jag fÄr ge ett tips Àr det ju att print-screena det han skrivit och göra en polisanmÀlan. Det Àr ju utan tvekan grovt förtal att sÀga sÄ om folk

 5. Det här sa Cia den 17 september, 2007 klockan 21:43 5

  Ja usch… det dĂ€r Ă€r helt klart förtal

 6. Det här sa Raur den 17 september, 2007 klockan 22:03 6

  Cia: Ja, som sagt, polisanmÀla Àr aldrig fel trots att killen bara Àr 17 Är gammal. Jag menar, han skriver ju ut sitt namn i bloggen under sin bild samt var han bor sÄ att göra en anmÀlan Àr ju inte alltför svÄrt bara du ser till att fÄ ner vad han skrivit pÄ papper sÄ du kan referera till nÄt.

  Om det blir polisanmÀlan och du inte har det pÄ papper sÄ kan han ju enkelt radera inlÀgget och lÄtsas som inget. SÄ gÄ in dÀr och print-screena det och spara det inför en anmÀlan.

 7. Det här sa Cia den 17 september, 2007 klockan 22:17 7

  Jag har IP adressen i min mejl dÄ personen skrivit flera elaka inlÀgg hÀr som jag valt att inte publicera. Kommentarerna Àr nÄgot jag kunnat strunta i dÄ ingen annan Àn jag behövt lÀsa dem. Men visst har du rÀtt den hÀr mÀnniskan beter sig inte friskt och ska naturligtvis polisanmÀlas. Det finns alltid nÄgra som retar sig, inte otroligt om de Àven kÀnner varandra sÄ att de kan hetsa varandra. Utspelen kommer alltid nÀr nollstÀller sin rÀknare av nÄgon anledning. Finns ett par stycken som tycks störa sig pÄ att jag fÄr röster.

  Jag ville helt enkelt inte ge mig in i nÄgon smutskastningsbloggning. Det har jag sett vÀldigt mÄnga under min tid pÄ nÀtet. Ganska intressant att nÄgon som helt klart tycker att det jag skriver Àr ointressant enligt personen sjÀlv trots det Äterkommer gÄng pÄ gÄng till min sida. En sÄn hÀr person Àr inte vÀrd tiden det tar att svara. Nu ser det ut som jag i alla fall mÄste lÀgga ner tid pÄ det genom att gÄ den lagliga vÀgen.

  InlÀgget finns redan sparat. I blogg.se regler stÄr det att man mÄste ha mÄlsmans tillstÄnd om man Àr under 18Är för att ha en sida. Plus att förtal inte Àr tillÄtet sÄ jag har bett dem ta ner sidan.

  Fast mÀnniskor som hatar pÄ det dÀr viset hittar nya vÀgar. SÄ polisanmÀlan Àr nog viktigt.
  M frÄgade mig om jag vart ledsen, konstigt nog vart jag varken det eller ens arg, vilket var skönt. DÄ gav mina kÀnslor inget vÀrde till det som skrivits. Personen Àr alltsÄ i mina ögon vÀrdelös men skriker efter uppmÀrksamhet för att jag inte finner den intressant alls.