Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

En smygrökares bekännelse

Skrivet av den 10 september, 2007 i Rökfritt

Jo, jag gjorde det på vår kick-off i fredags. Rökte alltså några cigg, vad är det med alkohol som gör de där giftpinnarna så himmelskt goda?
Fast just nu känns det i alla fall rätt OK… Har inte köpt några egna än, har inga planer på det heller. Jag får väl vara en sån där partytiggerska, jag festar tack och lov väldigt sällan så kan jag hålla det till det … (Säger jag och börjar tänja på gränserna). Om jag köpt ett eget paket i fredags VET jag att det hade gått åt betydligt fler, skulle det dessutom funnits några kvar dagen efter skulle jag varit totalt rökt…

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “En smygrökares bekännelse”

  1. Det här sa Kjellinskan den 11 september, 2007 klockan 8:28 1

    Hm, jag är lika… Marlboro mentol i kombi med rödvin är ju outstanding… =) Håller man sig till feströkning tror jag inte att det är SÅ skadligt…
    Ha en skön tisdag! Skickat lite motionsenergi till dig via min blogg, hoppas den kom fram! 🙂