Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Dreglar, flämtar, suktar & längtar

Skrivet av den 9 september, 2007 i Pryllebb

Nej jag har inte mött drömprinsen om han inte är svart liten och fyrkantig. Fast jag tycker han är förbannat läcker kanske slutar det med kärlek. Det var inget problem att fylla min älskade laptop och då har jag inga Mp3or eller filmer fast ett och annat foto har det ju blivit. Visst, visst jag kan bränna men nu är jag sån att jag ofta använder även gamla bilder då jag i princip har min egen bildbank. Nu tror någon att jag ska kunna hitta något när alla bilder är utspridda på trillioner med skivor. En extra hårddisk är den självklara lösningen. Fast jag är ju rädd att den kraschar och så står jag där med ingenting… (Spegling ska visst lösa det problemet) Låter lite fåfängt men det är helt OK i IT-världen.

HP Media Smart ServerM och jag hade lite shoppingbehov idag, han ville shoppa en Playstation 3 men då han tyckte det är lite väl mycket pengar för något han vet han kommer att tröttna på började vi kolla på någon rolig teknisk pryl till mig… Det känns som om Min HP 9420 vill ha en HP polare, typ en HP MediaSmart Server med Windows Home Server. Bara ett problem den har inte kommit ut på marknaden än (Inte alls oväntat när det är något jag vill ha). Så det blev inget shoppat alls idag. Nu ska jag sitta och vänta på att prinsen kommer och sveper omkull mig och att jag verkligen blir över öronen förälskad när vi möts IRL.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dreglar, flämtar, suktar & längtar”

  1. Det här sa Rob den 5 januari, 2008 klockan 13:10 1

    Ja, denna grejamakapär verkar dröja något alldeles…

  2. Det här sa Cia den 6 januari, 2008 klockan 2:26 2

    Rob: Japp jag gav upp… Blev en QNap